Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mi da plus ko nije cuo za ovoga, a neka mi da minus ko je cuo za njega da vidim koliko ima da su culi za ovog lika.
'Tri nagrade iz domene nositelja evropskih vrijednosti dobili su slovački ministar vanjskih poslova Miroslav Lajčak, hrvatski premijer Andrej Plenković i Dragan Čović, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine' Dvojica licemjera, koji ne smiju da priznaju da su ustase, i jedan bjelosvjetski hohstapler. Cestitke
Cuj glavnu nagradu dobio covjek koji je otisao iz BiH u drugu drzavu i tamo napravio uspjeh. Ja se samo cudim kako mediji kod nas nisu u stanju da prepoznaju kvalitetne manifestacije od reziranih sund manifestacija tipa ove.
Od svih srba najgori su mi ovi hrvati:-)
zasto moramo uvjek sve popljuvat. cestitam dobitniku
Kako je nisko pala Maja Cengic,...fuj
pratim sve vijesti iz ekonomije na bh i hr ekonomskim portalima i za njega nikad nisam cuo ...
Covjek je bar 30 puta rekao kako je Bosanac, Bosanac, a djelima i pokazuje da je pravi Bosanac. pozitivan lik. Inace manifestacija je isuvise pateticna. Prostor ko kosnic, jedva je Ivanic uspio sjest.
lizanje srba i hrvata
ha-ha-ha-ha............
kakva ljigava manifestacija,hvali te me usta moja bi se mogla nazvati,a poznato je da je vecernji list novina za intelektualce i urbanu publiku sarkazam naravno,ovo je na nivou vlastodrzaca u gvineji bisao,centralnoafrickoj republici ili kongu,ali moze im biti kad imaju telad za narod neka je sa srecom idioti
A gdje je pecat?
Izbora i hofana! Cirkus
jel to klixu sda zaprijetila zbog članka o dekanesi?
A dje su Bake i Sebija?
@anamoon. pratili su prenos uživo sa mindera uz toplo šerbe.
Gdje je Cmakir , zaposlio je 100.000 A tek kujica mu Sebija :):):), unistila je UKCK