Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra stvar za promociju države. inače, raj za snobove,ufurane,šmizle,modne gurue i ostale ublehe...
Zbog silovanja ovim silnim reklamama koje iskacu kada se posjeti portal, ovo je moja zadnja posjeta.
kAKAV GRAD TAKAV FESTIVAL 8====D
Pa fakat ne mogu da vjerujem... nije ni cudo sto ce ova drzava bit u govnima do kraja vremena kad idioti poput vecine koji komentarisu ovdje traze negativno u mozda jedinom pravom svjetskom dogadjaju koja ova drzava ima. Gadite mi se svi.
meh. ako bi kojim slucajem Bono svratio opet, svratila bih i ja :D
pa u koliko sati-majka mu stara, zar je to toliko tesko napisati....veceras....moze biti u 18h, 19h, 20h, 21h, 22h, 23h......
Da vas upitam iz Klixa jeli za mene euforija ovaj Festival,sto danas moram ici raditi za 20KM ko konj i doci tek sutra u jutro sav prljav i umoran da prehranim porodicu? Za koga je festival? hm...
Seljaci u junu mjesecu su na Cevljanovici korida a u julu mjesecu su na SFF. Onda dolazi ramazan..lafo se ne pije alkohol i obavezno posti. More bit da seljaci odu malo do Turske, Španije ili čak Grčke onda nazad u Sarajevo u svoj mačehinski grad prisječajući se ludog provoda u Čevljanovićima i puni energije u pripreme za izbore. Mora se seljakluk politički odbraniti BAH!
A sta je sa Srebrenicom? Treba to posjetiti!!!! Kakav SFF. Lako se zaboravlja!
Vidim ovih dana sve pršti od umjetničke energije, ašćare i jaran Hamo hoće da snima film. Još kad dodju ovi umjetnici iz vas cijelog svijeta, ja cu vjerovatno biti 200KM daleko... Sretno
ja iz dijaspore dolazim maksuz na sff iz \"svedcka\" a vi lokalci tako.. planirao godisnji i sve, joj.. pa malo na selo, kucu obnovljenu obici, pa na more u makarsku, joj. potrositi pare sto sam ustedio za cijelu godinu cisteci po svedcka. i jos se folirati u rentanom volvu sa swe tablicama po glavnom gradu. neprocjenjivo!
parada losih filmova, losih glumaca, vjestackoga sjaja, vjestacke - mahom bosnjacke-ratnoprofiterske elite u dizajnerskim odjelima i haljinama.
Kako smo mi čudan narod ?! Imamo najbolji filmski festival u regiji (nekad renomirani pulski festival je trenutno na nivou prosječnog vašara) koji posjete hiljade posjetilaca iz cijele Evrope ostavljajući NAMA pare, ali mi i u tome nađemo nešto loše. Kao - \"na*rkani su, šmizle, šminkeri, gurui\". Pa jeidno da nam hadžije dolaze svaki dan s tolikim parama, a i njima biste ubrzo našli koju manu. SFF je jedan od sedam-osam najvećih evropskih filmskih festivala i gotovo jedini pravi turistički brend ove zemlje. Dušmani, nacionalisti, i ostala marva u SFF-u vidi nešto loše. Ostatak normalnog svijeta u BiH se veseli gostima koji nam stižu. U međuvremenu, PC će pohoditi Muratov Kusturica. Toliko o kulturi, toliko o turizmu.
Dolazi rejs Cantona!!!
Ja odoh na more a vi se kurcite po festivalu, hebo vas purivatra i njegova raja
Commi je ljudi pacic. Papi papi papi papi okolina sva, od malog smrdljivog naseg COMMIJA.. Commi ovo cu ti pisati jer si se poceo praviti previse pametan. Postujem ja komentare, ali kada se neko ufura (kao da je prepametan) onda brate COMMI slijedi ti ateriranje. MIslim da ces mijenjati nick, pa ces se vracati. U sustini neces znati kako ces se ponasati. Moj ti je savjet da malo se spustis na zemlju jer postajes PAPAK.
Miro reci nam de sa koliko te Kanton \"zakitio\" za ovaj festival umjetnosti i promocije grada, na kojem se inače mogu vidjeti penzioneri, borci i ostala \"mala\" raja kojoj je Miro podijelio stotinjak besplatnih ulaznica, jer je on od sponzora uzeo bruku para...