Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od sutra akcize na proljece 12% :)
....i ove dvije sa slike stižu večeras da proslave proljeće
kockavica??? molim objasnjenje odnosno prevod
Kakvi Kelti? Zar nisu srbi prvi slavili novu godinu?
Pardon proljeće.
Klix-ovci, neka vam je sretno proljeće! :)
Proljece je a u meni nemir ♪
Proljece je a u meni nemir ♪
Ma trebam more, sunce, koktele, spa, hamam :)
Skola mene interesiraju sunce, plaza i koktele ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dje cu ga sacekat
Možda se samo ja tako osjećam, ali kad proljeće da ono najbolje od sebe, behar i onaj prelijepi miris, ja imam dojam kao da tek pravim korake u novom životu, i ne znam jel do tog ali nekako u tom periodu mi sve krene, i uvijek na bolje.. Ima nešto u proljeću.:)
znam da nije ljeto, ali, djevojke u ljetnim haljinama volim! :)))
luna.luna, pa upravo zbog takvih muškarača poput tebe sam ovdje, da ti vadim živce, jer si prosta kao pasulj. Ovdje sam što mi je ćejf, biti ću do kad želim. Jasno !
lik5 da bi ti imao šta komentarisati, šta drugo da ti kažem... Hoćeš reći da drugi, koji nisu registrovani nemaju pravo na to, nego vi, dokoni, mahalci koji za 365 dana imaju 150 hiljada i više komentara, što znači da nemate pametnijeg posla, a posebmo žensko koje ima cca 150 hiljada i više komentara za godinu dana, pitam se da li ručak napravi, ili šta korisno uradi... Moje je puno pravo kao i svakog čovjeka da se regiustruje gdje hoće i kad hoće, i mislim da nema niko tu mogućnost da bilo kome zabrani. Samo ne volim bahatost, to je suština cijele priče.. Hvala i prijatno!
Luna.luna, žensko sam nego šta, ali kao žensko me vrijeđaju ovi komentari na račun žena, kao da su žene najgore, skidaju se i sl. Zbog pojedinih misle da su žene plitke, ja se izvinjavam ako sam nekog povrijedila, ali mi zasmetao taj sarkazam, vezano za proljeće i žene...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko prostakluka na jedom mjestu ne mogu da vjerujem...Kako ste samo dokoni vi što pišete nebuloze i ružno se izražavate.... Nemam riječi!
jagodicabobica: Mogu da shvatim tvoj stav, ali zasto ti je luna.luna kriva? Djevojka/Zena ti nije nista ucinila da bi joj se obracala ponizavajuce.
Nemam ništa protiv luna.luna, nego me povrijedio njen komentar, negativni koji glasi: ''a pošto si ti jedno divno neiskvareno stvorenje, uopšte mi nije jasno šta radiš ovdje'' zato sam ishitreno i reagovala .Obična Osoba
Proljece je 13. u Decembru...
Ne sumnjam. Kod vas stize a kod nas odlazi proljece. Imali smo par lijepih sedmica na sjeveru, a sada nam vec najavljuju oluje. ;)
najljepše godišnje doba...nadam se da ću se zaljubiti
juppi eto proljeca ;)