Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemora da znaci da je veceras to jedino Allah zna uzviseni
Ljjdi pripremaju misiju na Mars bosnjo se bavi religijom nikad od nas insana kako treba tek smo u 12. vijeku i polako nazadujemo.
U stara dobro vremena Klix bi u ove svete dane prenio obraćanje direktora hitne pomoći Zalihića, koji bi do postača donio slova mudrosti i istine direktno od gospodara, a vjerovatno bi se i po treći put učlanio u SDA u ovoj noći, legitimnijoj od svih ostalih. Al' ne htjede gospodar da bude tako. Izbaciše ga kjafiri iz hitne pomoći, te se posrnuli direktor stade fizički obračunavati s nevjernicima.
Vidite ima noc vrijednija od hiljadu mjeseci pa je logicno da ima i opstina vrijednija od svih drugih
Braco i sestre iskoristite jos ovih par dana Najljepseg i Najdrazeg gosta …. Allah da nam pomogne i olaksa svima.
Da skrati casove i radno vrijeme uhljebima...tako se oni zrtvuju za Alaha..i koji namjesten tender da uzmu.
Kakve veze moj komentar ima sa tenderima i casovvima, o cemu pricas ?
Danas mi je rodjendan. Nije se mogao potrefiti na ljepsi dan. Neka mi u ovoj noci Allah dragi podari samo zdravlje i nista vise. Amin.
za to se sam pobrineš: nema cigara, jedeš zdravo, treniraš.
A koliko ih opet zavrsi sa bolestima moj ibaneze
Tko ostane bez njenog dobra,ostao je bez svega.