Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao da smo izgradili ajfelov toranj a ustvari, prdomahovina. Dok srbi u Beogradu grade Beograd na Dunavu mi ovdje arapima prodajemo zemlju i planine a naši ljudi, talentovani arhitekti, radnici, narod, nikakve fajde od toga nemaju
mrsko mi bilo citat ali se iskreno nadam da nisu stavili ono ruglo odmellaina kao jedno od arhitektonskih cuda u bh
slika broj 6. rado bih s njom malo o arhitekturi pa bih opleo skelu oko nje
Najbolje zavrsiti arhitekturu tako mozes postati prvi cojk u zemlji..
jel ono tito po zidovima?
LEGALIZUJTE TRAVU BA
Hotel Italia u Pofalićima. : D
Vedad Islambegović je jedan od najpristupačnijih, najrealnijih i najfinijih osoba u ovoj struci. Želim mu svako dobro i uspješnu realizaciju svih ciljeva. A neka nam malo više ovakvih događaja u svim gradovima BiH. :)
Zar nije nominovan jedinstveni objekat sa željeznom fasadom iz Šehera, sa kojeg padaju građevinski radnici.