Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONAČNO!!! Zaista dobra vijest. Najviše mi se dopalo slijedeće \"Do sada su oni mogli birati da li žele služiti kaznu, sada će moći samo da biraju da li će je služiti u Lepoglavi ili u Zenici\" hehe
Pa i vrijeme je bilo draga braco i sestre ministri, odnosno vi koji imate neku moc, pa da i mi, sve sami nekriminalci i nezlocinci pocnemo polako uvazavati vas. Akcent je na polako.
Živ bio Markec. Sabahudin.
Marko daj salji onda vizu kada smo braca???
Dragi moji Bosanci (hercegovci) i hrvati!! Sretan sam da ove dvije zemlje su kao jedna federacija! i sve vise! Bosanci i Hrvati su kao jedan narod! Najslicniji smo! i ne zaboravite! Zajedno smo jaci! veliki pozdrav svim mojim dragim bosancima i hrvatima!!
Hapsi sve !!!!!!!
gdje su sad oni glavasi, jelavici i slicni?
Pa sta su sada uradili fakat ? Hoce li Glavas u zatvor ? - ne znaju , vjerovatno nece... Hoce li Jelavic u zatvor ? - ne znaju , vjerovatno nece... Knezevic... itd.. Ma gonite se svi... u Samo gluposti potpisuju koje ne znaju ni oni sta znace, Fakat je posao ako sve ove porpivode i da odleze svoja djela,politicari moji bajni...ovo okacite macku o rep kad nema nikakve primjene.