Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sami goli bolesnik. Lijepa vijest o kulturnom dogadjaju odmah pretvorite u rasisticke i fasiticke fraze....bez ovog, bez onog....uzas. Zar vam nije jasno da moramo zivjeti jedni pored drugi. Sama isfrustrirana dijaspora - lako je lajati iz Svedske ili USA kada ne djelite vise sudbinu ovog jadnog naroda svakog dana
hajd fino
Zaboravil ste napisati Arapi i imigranti iz Francuske...
Pale me ove narodne nošnje (ženske)
https://phoenixandolivebranch.files.wordpress.com/2012/06/niqab-abaya.jpg?w=478&h=332 Vidi ovo
Pratio sam ovaj festival, ali nijednom rijecju nisu pominjali srbe i hrvate. Kakvu slicnost ima mrznja prema njima u ovim komentarima. Gorazdani, hocete li multietnicku BiH ?
Nisi još ispalio preko grane?
Masalllah bas je ljepo
Eh ovo je bosanska tradicija i nosnja narocito za zenske, a ne sto sada imitiraju arapkinje.
Ne. Sad imitiraju kurave iz Frankfurta i Amsterdama.
Puno mi je srce kad muslimani koriste hrvatski jezik a ne srpski. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡općina♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ma zeznuo si se hrvati i srbi koriste bosanski jezik
Hrvati i Srbi su kopirali Bosanski jezik i to svak zna :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ebony :D