Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nista,u nas u Kaknju,nacalnik hoce da naseli Rome(10 najugrozenijih porodica a znate i sami kakvi su),u jednu od ljepsih suma u Kaknju,15 minuta udaljena od Grada,znaci ljepota prava,koja se tu nalazi 60 godina,a oni pale grad trenutno,pred svima,unistavaju svako dobro sto se napravi.Zamisli te sta ce od sume da urade.Ima da gori kao i ova,al et.Moze to u nas :)
gdje je sada Dino Kasalo da slika i kritikuje,da bar hoće grablje uzeti, gdje su zeleni, gdje su sve te silne organizacije za zaštitu okoliša, hm...nigdje nikoga, a požar se širi zahvaljujući \'\'dobroj organizaciji\'\'..ovo je još veća bruka..kaže frajer gleda sa balkona...pa nije ni ćudo da se širi....dobro poznajem situaciju oko gašenja požara oko Konjica, ljudima dođe do pred vrata al neće da izađe, kaže ma neće, i možeš zamisliti kaže nemoj da mi slučajno gazite po livadi....oooooo zemljo šta sve držiš..
što da ja gasim kada to Puhali feštaju ua Prvi maj
Znate sto D.Kasalo,Garga i ekipa ne gase- nije bilo tv kamera. Dok je lapradati o muralima, Neretvi i ostalim konjickim vrednotama pred kamerama ne moze niko od njih doci na red. Ksd treba nesto konkretno uraditi ,gdje bi se moralo malo i pomuciti, nigdje nikog. Pa i Peh je negdje tu mogo bi i on malo do Puhala trknuti.
Ovi Vlasi sa Boraka zapalili za 1 maj -- treba im kuce i vikendice zapaliti bilo gdje .
@sake.. pa kao savjesni gradjanin ne bi trebao da gledas sa balkona nego da se prikljucis ljudima koji gase pozar ... mi svi ocekujemo od nekog drugog da uradi nesto za nas, za nasu djecu a da mi to gledamo sa strane i ovako se prepucavamo iz udobne fotelje ili stolice sjedeci za komp.
al su se zato ćevapi fino isprzili, seljaci jedni sto izletujete kad ne znate, sve seljak do seljaka a vatre ne znate zapalit....cccc....
Ma to su Sarajlije zapalile, svi pohrlili na Boracko i na Neretvu. Kad mi dodjemo u Sarajevo da trazimo posao, mi smo seljaci i grmalji i trebamo ici u svoju kasabu, a kad je kakav praznik eto njih na selo i u kasabu. Pali mars iz moje avlije bando Sarajevska.
Ljudi ne brinite se, Civilna zaštita na čelu sa Alijom Tihičem , kupit če Helikoptere 2100 godine,
CCCCccc e tek danas helikopter dosao da gasi pozar a vatra od sinoc, bukti...
toliko požara u zadnjih 10 godina, pa i više, a da niko nije ogovarao, sramota ............................
upravo gledam sa balkona i vatra zahvatila borovinu, plamen visine i do 15 metara
Trenutno se pozar jos vise siri ,ogroman plamen izbija iz gustog dima,, helikopter sto je danas gasio izgleda dzabe je gasio... al u svakom slucaju svaka cast na pomoci , al izgleda da nije dovoljno ..... zafrkana situacija :/
A zato nema vode u Neretvi jer je vojni helikopter sve iscrpio da ugasi požar
HAHAHHAHAHAH al najjaci je ovaj \'\'role\'\'.On prica kao da je neki osnovac pisao sastav, a on slozenu recenicu prekida tackom.HAHAHAHAHAH
Vracam se danas kuci sa odmora kad vidim helikopter iznad Konjica i gore dim. Nosi vodu da gasi, a u Konjicu niko ni habera, bas gledam, navikli da oni vodu izvlace hahaha :D