Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam bio spreman pomoci hrvatima i uvijek cu im pomoci tako da se nadam da ce ovaj pozar preci u jedan entitet 49% pa nek gori i godinu dana bolio bi me qrac
Znate, ne treba nam nekakva zahvalnost, kanadere ćemo vam poslati i bez toga (pod uvjetom da dobiju dozvolu za prelet od vaših vlasti, naravno)... Ali bilo bi lijepo da se onda barem svekolika javnost suzdrži od pljuvačine po Hrvatskoj i Hrvatima i ne ostavlja stupidne komentare kada su kod nas požari, poplave ili neka druga nepogoda. Ono, bi vas najljepše prosili da se držite one - ako nemaš što dobrog napisati (za dobro djelo), daj onde radije nemoj opće niš...
@Rolfo ne, to ti velim ja, hrvatski porezni obveznik koje sam platio i plaćam kanadere, gorivo i pilote..
Čuj nemaju vatrogasnu postaju? HDZ demokratija!
Kako mi možemo imati kanaderr ili bilo šta drugo što je neophodno da ima jedna zemlja kada političari imaju po nekoliko kuća, stanova, voznih parkova a o računima u stranim bankama da i ne govorimo. Iz Elektroprivrede slušam sinoć one gladne aždahe koji imaju višehiljadarske plate kako se ggrčevio bore da im se slučajno plata ne bi skinula za 100 KM, ni osjetili ne bi ovo smanjenje ali zato su preboggati, pitam boga šta su nakrali u privatnoj svojini pa iluzorno je očekivati da se nabavi kanader. KADA BUDETE IZAŠLI NA SLJEDEĆE GLASANJE NEKA VAM IZMEĐU OSTALOG NA PAMET PADNE ONAJ MATORI IZ ELEKTROPRIVREDE KOJI BI NAMA SIROTINJI UZEO IZ USTA I POSLEDNJI ZALOGAJ, NEKA VAM PADNE NA PAMET DA NAKON 25 GODINA IZA RATA ZEMLJA NEMA KANADER NITI BILO ŠTA DRUGO, ŽIVIMO I SRAMIMO SE KAKO SMO NAJBJEDNIJI U OKRUŽENJU ZAHVALJUJUĆI NAŠIM VOĐAMA.
Jel se to Zmaj vratio iz Parova?
Hahahaha pa sto sad kukate, htjeli ljeto,htjeli vrucine, sta je sad problem? Ja nisam ljubitelj ljeta ni vrucina nikad bio,proslo ljeto je najbolje ljeto ikad bilo, ovo je bolesno! Da je 30-34 stepeni to bi bilo taman,ali svaki dan 40, e to vala samo lud covjek moze da voli :)
Još malo, počećemo k'o indijanci prizivati kišu, kao jedini spas..