Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je unaprijed smisljeno i veoma smijesno sto rade. Stoka genocidna.
Rezolucija o Srebrenici se treba usvojiti u UN-u.. Velike licnosti najavile svoj dolazak u Srebrenicu za 20-godišnjicu od genocida. Ocekivao sam ovako neki konkretan odgovor Srbije, da pokusa izjednaciti zlocin najveci poslije drugog svjetskog rata u Evropi! Podlo, jadno, bijedno i bezobrazno od strane Vucica, i ovo je samo kocnica u procesu pomirenja i normalnog suživota na Balkanu!
njega hapse a Sesljo se slobodno seta Beogradom ne smije mu niko nista i koliko je jos takvih za koje znaju i kriju ih,njihov zlocin se ni sa hitlerovim ne moze porediti sta su sve radili
Srbi iz dana u dan dokazuju kakvi su ljudi. To su dokazali na izborima sa Tomislavom nikolićem i Aleksandrom Vučićem na vrhu države, Kada fašiste upravljaju državom, šta očekivati ?? Demokratizaciju balkana..IKADA sa fašistima i četnicima na čelu.
Jest ova žena meni lijepa. :o
Sve šok za šokom a da čovjek ne bude šokiran.
Srebrenica je prodana za središnju Bosnu, najviše na štetu Hrvata, za što ste amnestirani, mala djeca znaju da je Orić odletio helikopterom iz Srebrenice. Osim toga, ako je čovjek kriv, zašto ne bio osuđen? Srbe i Hrvate se osuđuje, a vi bi trebali biti amnestirani? Kojom logikom? Obrambenog rata? Dresden je sravnjen sa zemljom u savezničkom bombardiranju 1945., šta su civili tamo bili svi odreda Hitlerove pristaše? To Engleze amnestira od zločina? Logika šlepa.
Može i 100 minusa, ali koliko presuda imate, da čujem. Cijela šestorka je osuđena, a vi ste nevinašca. Svi se moramo suočiti sa bolnom prošlošću. http://www.hic.hr/ratni-zlocini/b-h/muslimani/kronologija01.htm
pa mozda vas je slago barisa ciolak ne bi me cudilo
ma pustit ce ga svicarci i izvinuti mu se... ipak je Hag presudio da je nevin, a to je vrh!
Ne dajte casnog i cistog covjeka!