Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Botox Vasva
Jesu ti ga suknuli. Izbise ti grdnu lovu iz dzepa.
To samo ti tako misliš, sad će joj Fahro platiti za svjedočenje. Advokat mu više i ne treba.
Interesantno, imaš advokata koji je upoznat sa svim, brani te i obavezan je na šutnju. Taj isti advokat biva pozvan kako svjedok i mora reći sve što zna. Nisam još gledao ovakav film... Opičeno totalno.
Blamaža se nastavlja - netko je veoma očajan...
Vasvija predstavnica MILF političarki! Vasvo baci sisu da se igramo
Zna sud šta radi i na osnovu čega, imaju valjda neke argumente, a otprilike ili je ona odustala ili su neke njezine mutne rabote i pitanju.
kako si ti Vasvija glupa zena!! prava glupaca!!
lego leći
U igri je špiunaža i kontra špiunaža i SDA kao takav.
kad tvrdi da nije kriv a kaze i da je nadprosjecno ineteligentan mogo bi sam da se brani a posto je garant kriv treba puno advokata plus politicki vrh plus medjunarodna zajednica plus Keljemendi i ako uspje opet za mene a vjerovatno i mnoge druge je kriv. TO CE VIDJET NA IZBORNOM REZLTATU STRANKE STA NAROD MISLI.
ode i ona da se grudva fahro torbicom je
Ajde bogati reci visok mi tlak i nema svjedocenja.
Razmotati ce se ovdje sto sta..,
Kako ja na ovo gledam Fahrin koalicioni partner sve cini da ga skine sa nivoa bilo koje relevantnosti kako bi mogli manipulirati ovom sirotinjom jos 20 godina.. Jer on im je jedina prepreka na tom putu. Nebi me cudilo da Vasva za koji dan ne bude sa druge strane zeljeznih vrata..
izgleda da če ga Fahro opasno primit dok se ova ovoliko pravda.