Doris Pack odgovorila Dodiku
0
"Vaše ponašanje šteti svima u BiH"
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doris Pack: \"Vaše ponašanje šteti svima u BiH\" Na sta je Dodo pocesao testise i odgovorio starovjecnoj naboranoj kokoski: \"Doris, suck my dick!\"
Ova kucka je luda isto kako Karla De Ponte. Gdje si sad Karla? Tamo dolazi i Doris, kucke proklete nestajete, samo je Republika srpsaka vecna! Zivela
Doooooooooooooris!Nemoj matere ti,više,da daješ izjave,nit da dolaziš u BiH,da mjeriš progres i koješta.Igra vam je providna,Bullmastifa ste vi postavili,baš kao i uzor mu,Slobu-Zlobu.Jako dobro znate,da nas vodite u novi belaj,samo su sad novi predlagači,izuzev onog kiselog Bildta.Nemoj mislit,da i ptica na grani ne zna za interesne grupe poput Bilderberg skupine,Kissingera,Carringtona i ostale barabe....J..i ga,i mi znamo čitat,ako treba i naopačke.I to ne radite jedan dan.....To ide od 1699 pa na ovamo,da te napomenem od mira u S.Karlovcima......A i mi konja za trku imamo,Đogata od mejdana......
@josma..ajde ti pogledaj u sveske iz osnovne skole od onog svog djeteta, mozda nesto i naucis. Srbi i Hrvati zive u BiH od 7.vijeka, Bosnjaci od 1992. Vizavi Doris Pak, ocigledno je kako ju je Dodik pogodio tamo gdje je boli, cim se ovako pali ko hepo kockica. Klimaks,klimaks. Hej ona kao voli Srbe,he,he,he
Dobro joj je Dodik surduknuo!!! Kako je brzo stigla vijest!!! U pravu je Dodik, ma sjasi, zeno, vise niko ne mari, mozes pricati do iznemoglosti, ali ima nesto sto nikad neces i ne mozes, a ti pogodi sta je to. Mozete do sudnjeg dana, al uzalud. Bosnje, po.kenjam vam se na islamsku deklaraciju sve sa koricama!!!
Za Hm i njemu slične, KAD STE HTELI NISTE MOGLI, A SAD POGOTOVU NE SMIJETE !!! Ha ha ha , to ti se u našoj bosni kaže U BRAZDU ZEKONJA !!
Koliko sam obavješten Doris Pak je bez muža, a i u godinama(klimax) kad na čudan način kazuje na neke prirodne potrebe. Teško Bosni i njenim narodima ako se takva Doris bude brinula za nas. Doris nemoj nas više voliti
U ovoj zemlji nikada se nece pisati zakoni bazirani na Islamu ili druoj religiji. Taj strah je iracionalan. Ono sto je racionalni strah normalnih ljudi (ima ih jos nadam se) je da sovinisti i nacionalisti totalno razdvoje ovu zemlju po nenapisanim i nedonesenim zakonima nacije/vjere..Tu smo na dobrom putu da zbog inata i sistema \"hajmo im ga zavalit\" ova zemlja bude samoukinuta i to ne samo fizicki nego i mentalno. Najveca nacija u ovoj zemlji je pokazala totalnu sebcnost i neodgovornost stalnim zabijanjem glave u pijesak i bice najodgovornija pred historijom za konacni epilog koji se bjelodano nazire. Ovakve ala Pak su samo instrument i nista vise.
...i ti i Doris Pak zaboravite na unitarnu Bosnu u kojoj cete vi pisati zakone. Pa gje je islam znao upravljati drzavom????Gdje..
@Marinac morash pojasniti termin \"dogovoriti\". Ako to u prenesenom znacenju da vi pishete te \"dogovore\" onda si se zezno. Kakav je dogovor kad se na sto (2006.godine) stavi reforma ustava, a vi kazete pa malo nam je jer \"mi necemo reformske vec radikalne promjene\" S kim da se dogovaramo sa onima koji projektuju ZETRU odnosno \"Zelenu transferzalu\" i \"Islamsku deklaraciju\", eeeej cek malo!
ovi srbi uvjek izaberu nekog presjednika s kojim je nemoguc bilo kakav dogovor.ponekad se pitam da li medju njima uopste postoji jedan politicar koji posjeduje jedan personalni profil licnosti da se sa njma moze dogovoriti.
...Na Kozari nemash citavih generacija nakon WWI zbog \"pametne\" partizanske politike da se dizu ustanci samo u mjestima naseljenim Srbima, pa za jednog u.b.i.j.e.n.o.g. NJemackog vojnika strada 100 Srba.
Ja ne govorim nishta o WWII. U drugom svj.ratu su c.e.t.n.I.c.I sklapali sporazume sa njemcima jer drugog izlaza nije bilo. Eno ti pa vidi i uporedi kako su proshli Srbi na partizanskoj Kozari, a kako su prosli Srbi na C.e.t.n.i.c.k.o.j Manjaci.
Draza, onaj sto je odlikovan ordenom casti USA?
Gospoja Doris je za 20 godina službovanja po brdovitom Balkanu ubrala 4 000 000 eura plate ( četiri miliona kome se manta od ovih nula ) a mi žvimo sve gore i gore.Nemoj nas više zastupati i braniti pa ni od Dodika kome izgleda više pomažete nego štetite!!!!!