Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kod nas se sve tako vrti u krug! Malo ovi ruše, ma malo oni ruše i tako... Nije ni čudo što nemamo spomenika, a kamoli nekih starih zamaka, crkava, sinagoga, džamija, amfitetatara i sl. Ovdje kao da nisu ni živjeli ljudi, kao da nije bilo ničega do prije sto godina... Nemamo ništa pokazati interesantno...Pravi smo vandali, džaba je! Divlji zapad!
a znate zašto se ovo dešava..zato što će opet puknut jednog dana sve,zato štoje Muslimanskom narodu nanesena veća nepravda posle rata,nego u ratu,zato što se i dan dana negira etničko čišćenje,genocid i što mit o velikoj srbiji i dalje postoji i zato šot je kroz istroiju poznato da narodi koji su bili čišćeni i ugnjetavani na određenim teritorijama su postali ono obrnuto.najbolji primjer su jevreji danas i srbi nakon drugog svjetskog rata..e to če biti muslimani.zato teško vam se srbi.
Vjechito,zivimo u NaDI i ILUZIJAMA-dok i pored MUP-a RS-e,Vandalizam se Stalno ponavlja i nastavlja istim,INTENZITETOM,dakle,policija nije u mogucnosti da obavlja Valjano svoj dio posla zashta je namijenjena,a Ministar je najverovatnije,Zadovoljan tim Neradom !!!
ma to su oni sami napravili... isto kao sto smo se mi sami granatirali na markalama...
Pardon \"Naiva\"
Niava mrtva...bas ce Bosnjaci to uraditi nesmiju iz kuca izaci!!!
ma jbm se i za ovo!
Naravno da je iscenirano.
Ma, ovo je isceniran vandalski cin pod rukovodstvom lokalnih srpskih mocnika , neko zeli da malo baci ulja na vatru u ovoj situaciji.U Srebrenici nema mladih ljudi koji bi uradili ovo a ne moze me niko uvjerit da bi neki starci ne srbi od 70godina isli vandalisat po groblju ili da bi dosli neki Bosnjaci iz Tuzle presli 100km samo da vandalisu po Srebrenici osim toga Srpska policija seta po toj opcini i nista im ne moze utec .
hahah, \"nisu oni napravili nego doso neko sa strane\". pogani jedna, smrdite koliko ste pogani
Slažem se. Samo daju budalam prilike da se istresaju.
Sto ovo malo komentara...tesko osuditi svoje mracne cinove?!
pod hitno zabraniti komentarisanje ovakvih tekstova sa-x budite malo pametni i vi......
Ruši pavoslavlje.
@laž ne kaki....kakih 40 samostana prije otomana jesi ti normalan. to prčvare od dasaka računaš ko samostan.......da su bili bile bi arheoloske iskopine al ih nema