Tomislav Grizelj, biznismen
0
"Vakcine protiv H1N1 mogu biti uništene u BiH"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod nije naivan. Svi znaju da se te smrti i pandemije izmisljaju da tih pola miliona ne propadne.
Naravno da mogu biti unistene, odvedi kontrolu na kilo pecenja, polij benzinom i zapali.Ko da ce neko kontrolisat.Zna se kako kod nas ide.
Ministarstvo zdravstva stoji iza svega,pasad namje sve jasno koradi u njemu i kako ga vodi,jer to ministarstvo je krivo zaovakve i slicne stvari u zdravstvu,a ne zdravstveniradnici koji ne raspolazu tim budjetom,tako je kad ne strucnisjede na mjestima uministarstvima i oko njih,ito je rezultat korupcije kojijesad opet narod platio iz svog dzepa.
Koji lopovluk. Neko ga bi zbog ovoga trebalo kazniti. Po listi kriminalaca, nakon politicara, tu su definitivno farmaceuti i ljekari. Hipokratova zakletva i ostala s.r.a.n.j.a, najodvratniji sljam koji postoji.
J... m.... , pa ovaj tomo nije normalan, a i svi koji podrzavaju ovo. Izrabljivac radne snage, neplatiša, da ne redam više epiteta i atributa, mislim da je dovoljno. Kako spaljivanje otpada ba ovdje, budi pametan, nek ide sve u p m, i koji klinac su nabavljali milion vakcina, i sad odjednom, isteko rok trajanja? pa tu samo mi p u š i m o, kao i uvijek.
J e b e m li vam komentar, kad se ne moze upisat\'.
Poznavajići naše profise to če biti sigurno u rijeci ili negdje slično uništenje \"spaljivanje vakcina\".
Tomo Grizelju, majmune idiotski, nema spaljivanja tog bjelosvjetskog otrova u BiH, nema spaljivanja u tvojoj spalionici. Ne postoje filteri koji mogu djelotvorno sprijeciti prolazak otrova. Ljigavac stari, guzice bi za marku dao!
bi se u Bosni spaljivale, vjerovatno bi neko vidjeo da ih nije bilo 60 000 , nego 6000, i da je neko hairovo na pola miliona 450 000
da se Tomici dograbiti ti inekcija da ih \"tuhne\"... kakvo spaljivanje,kakvi bakrači... al\'ne sumnjam ja da će se oni dogovoriti i svi dobiti dio tala kao i prilikom kupovine...
neko bi da bere pare u tome je problem!!!!!!!!!
toliko naroda nema hljeba da jede a pola miliona se u vatru baca!? ccc
kad je Grizelju stalo do 1000KM ode sve helac
zavod za javno zdravstvo je jedno velıko leglo krımınala, korupcıje ı nepotızma. ovo je samo jedan od uobıcajenıh, ı manje profıtabılnıh, nacına pranja novca kojıma se dovıjaju ljudı ız ove ınstıtucıje, koja ınace zadnjıh par godına NEMA NIKAV PRAKTICNI ZNACAJ
Bolje je u Austriji spaliti nego vođe... Jer može ibiti skandal za 10 godina kako je bilo sve falš. Kad one preko granice odu sigurniji smo.
Vazno je da se od nas, poreskih obveznika, skinulo 500 milja maraka, j.e.b..o vakcinu......