Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
West Mostar idi onda u Hrvatsku pa zivi, vec kad im pare moronu ostavljas!
BiH,celokupna da se prikljuci srbiji i sve ce biti uredu!
iz ovog trgovinskog rata hrvatska moze samo izgubit od hrvatskih proizvoda samo vegetu koristim
Zasto uvoditi zakon da bi nastetili kupcima (nama) da jedemo domace smece ,a pomogli nasim nesposobnjakovicima sto prave pitu od g.... ja jedne prilike kupio kobasice Brajlovic mame mi moje pas nije htio da ih jede.....
Sta je ovo...pusti mi komentar
KUPUJMO DOMAĆE- HRVATSKO. KUPUJEMO, NEĆEMO LIJANOVO I BOSANSKO.
uglavnom dobro se nazderite slo-hr-sr bofl robe prije nego odete na biro pitati ima li posla. kad vas tamo otkantaju, povratite svu tu slo-sr-hr robu. pogledajte je i recite, ja sam glupi bosanac. kupujem strani skart od slo-hr-sr-eu iskljucivo i mislim da cu dobiti posao?
vidim lobisti gube zivce, znaju da im prijeti slom, pa pocinju upotrebljavati nacionalnu kartu? tesko ce i to proci, stadij je takav da prosjecni nacionalnista nece imati s cim djecu nahraniti. prvo nemaju kruha za jesti oni koji u najslabijeg materijalnog stanja, pa se to pomjera na vise i vise. uglavnom kriza jos ni pocela nije, trajati ce otprilike cetiri godine. biti ce gore, prije nego bude bolje, kaze obama.
Ozbiljne mjere:))) Jeste li vi to ozbiljni gdine ambasadore:))) Pa ovo je smjesno:)) Kakve bolan ozbiljne mjere??? Mi nemamo da jedemo a on nama dijeli neke lekcije i prijetnje:)) Pomjeri se s mjesta i to ozbiljno, kud ces ozbiljnije bolan. Mora da je mazno jednu Ozujsku pa je zacinio Tuzlanskom i poceo lupetati:))
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci
a nema ta, pogadjam drito u centar mete. vidim lobiti me prozivaju. e moji, da u predsjednici vlada bih u zadnjih par godina samo citali moje (Jeff, Lloyd, Sting) komentare na ovom forumu prije teske cenzure i ponasali e po tome, bih bi dana imala nezaposlenost najvise 15%. skrsiti uvoz, uvoziti iskljucivo iz onih zemalja koje uvoze iz bih i to ne vise, nego isto +/- 20 miliona EUR. naravno problem bih je lobisticko smece. pa zasto mislite da je imamovic iz asa auto poklonio tihicu makinu vrijednu 377 000 maraka? zbog dva lijepa klempava uha? ne, zbog toga to je vw povlasten u carinama u bih, a drugi je najveci UVOZNIK u bih, sa vise od 100 miliona EUR uvoza.
Gospodine \"neko iz mase\", a i ostali koji tako misle. Kao prvo drago mi je da dijelimo isto mišljenje o zakonu za zaštitu domaćih proizvođaća i privrednih subjekata, a kao drugo Vi ste napisali \"Sjecate se kad Slovenci izlevatise nase stedise?\" što donekle i ima smisla ali ne u potpunosti. Naime radi se o tome da je zakon u bivšoj Jugoslaviji bio takav da sve deviza sto se uplati u jednom danu u bilo koju banku moraju biti poslane u centralnu banku Jugoslavije u Beograd narednog radnog dana do 12 sati. Ne nastojim opravdavati Slovence jer ipak ima i stedisa koji nisu imali devizne štednje, ali ipak mislim da treba tražiti devizne štednje iz Beograda jer su tamo i otišle, a Slovenci neka vrate ono što je kod njih završilo. Iako ja lično nisam imao niti jednu štednju tada bio bih jako sretan da ljudi koji su štedjeli dobiju svoje ušteđevine nazad. Baš radi ovakvih i sličnih stvari uvaj zakon treba što prije biti usvojen i primjenjen.
\'Uzvratićemo ozbiljnim mjerama ako BiH prekrši dogovor s Ceftom\' Ma nemerete vi nista sa vasim mjerama,jer ce vas Evropa na kraju stisnit sto za\'ebavte jadnu Bosnu, koja je ionako s\'ebana sama od sebe,pa se jos i vi nasli solit joj pamet. znate vi ono sto i mi znamo, ako vam mi tu robu ne kupimo (pa ma kojoj cijeni) ko ce vam je uzet. Mozete je prodavat na neko drugo trziste.... ;)))))
\"Prvo je potrebno utvrditi da postoji poremećaj tržišta. Hrvatska bi u veoma kratkom roku prihvatila konsultacije sa BiH, jer je BiH prevažno tržište za nas da bismo odbili razgovor. Sigurno je da bi bili učinjeni ustupci BiH, ali zvaničnici BiH nisu ni pokušali razgovarati o ovom problemu\", naglasio je Staničić. LAZOV Po novinama se već pojavljuju ankete koje indirektno pozivaju na čvrst odgovor jednostranoj odluci BiH o uvođenju carina na dvadesetak hrvatskih proizvoda koji se lijepo prodaju u toj zemlji. Samo informacije radi; prije dva tjedna BiH izaslanstvo posjetilo je naše ministarstvo poljoprivrede i pokušalo s našim zelenim i bahatim doministrom poljoprivrede ( Miroslav Božić) dogovoriti kompromis kojim bi se izbjegla situacija koju trenutno imamo, no stvarno smo se pokazali u pravom svjetlu. Kada pregovaramo s EU (zapravo još niti ne pregovaramo) manji smo od makovog zrna, a prema BiH, koja je btw najveći uvoznik naših proizvoda, ponašamo se kao tipični balkanci.
Za bh.okupatora: Izvini mozes li samo biti precizniji? Jesi li ti na kraju za ili protiv ovog nehumanog dogovora kojeg nasa zemlja ima sa CEFTOM?