Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETNO!
KO god da plati, a neće oni, bit će opravdano ;)
Sbiljeska: Ima jedna jama iz koje nema povratka ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo da sve dobro prođe!
Imaju svoj voz!!! Salim se naravno,svi rudarima puno srece,a a njihoim porodicama bi porucio samo hrabro!
Bilo bi lijepo da Dzeko i ekipa obidju nase rudare kad se svi uspjesno evakuiraju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi se raspisali rudari, rudari a niko da se zapita kako je nama korisnicima federalnog budžeta. Često radimo u neklimatiziranim prostorijama a topli obrok nam zna kasniti i po 5 dana. Za ovu godinu je tek polovina regresa isplaćena i pitanje je hoće li druga pola biti prije izbora a tada je ljeto već gotovo :(
Iskreno od srca želim da se sve okonča na najbolji mogući način uz punu satisfakciju obiteljima žrtava i preživjelim rudarima. Ovu jamu treba odmah zatrpati jer Raspotočje je uzelo prevelik danak u ljudskim životima i ranije ko se sjeća., da bi se ovaj rizik smio ikada više prihvatiti. Neko je kriv za mjere sigurnosti i ovu tešku nesreću treba adekvatno istražiti.
heh sto iz sbiljeska navuce a oni se primise ko saucesce
Nek im je vjecni rahmet, tuga velika :(
Nažalost pet poginulih.. Uhh, Bože...
Tuga velika 😢😢😢😢
5 mrtvi upravo na ftv javili
Nije puno ...
dragi Boze, petero poginulo! :(((
Da se vrate svojim porodicama žiivi i zdravi od srca želim!
Stigao Keba u audiju na svršen čin.
Kebo je sada (bez perike i naočala) kandidat za precjednika pa je razumljivo njegovo pojavljivanje u javnosti, pogotovo gdje je naglašena medijska pažnja
Masala
Dusa me moja boli za ovim ljudima!Drzite se!
Tamo dole đavoli se kote, tri planine pritiska mi vrat. Baš i nisi drugar, moj živote, al' neka, neka, biće slađe kad srce zemlje nađem.
Srbin sa sa madagaskara a radim k'o domar na ISS "mir" zelio bih samo da pozdravim spašavanje rudara
Svaka cast spasiocima! Treba imat muda pa prokopavat 18 metara u obrusenoj jami