Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako pobjde nacionalne stranke, selim se odavde u Nepal, bilo gdje ....
A koje nisu nacionalne?
ja vec pakujem kofere....
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Ako SDA mafija opet dobije vecinu zamene je ovdje zavrseno pasos mi je u izradi nece oni meni zivot krojit odo vani akobogda!
Tako i treba. Ako pobijede jedini izlaz je preko granice, nema ovdje života više, nažalost.
Jedina zemlja u kojoj STRANKE objavljuju REZULTATE !!!?!!?!?! Jbmt državu i izbore....
Svi političari su pobjednici,a glupi bosanskohercegovački narodi su ponovo jedini gubitnici ovih izbora,pa gdje nam je mentalitet STOKO.
Blago nama sad cemo se svi u ZARI oblacit' !
- Bakir Izetbegović 161.783 - Fahrudin Radončić 122.447 - Emir Suljagić 66.144 - Bakir Hadžiomerović 40.046 - Mustafa Cerić 16.692
saltam cjelu vecer I svud svi vode jbt koje ovdi lud
Nisam mislila da ću ovo ikada reći, ali nakon svega, samo da je 90 i neka pa da bježim odavde. Kasno, ali nije prekasno za djecu.
Neka, dobili su po 50KM da glasuju za Bakira, i to im je sve za ove nove četiri godine što će dobiti od njega a on i ova njegova stuha kao i mama što mu je bila će kupovati nove vikendice pardon imanja, pardon ramčeve, a vi razvucite tih 50KM što ste dobili pomrli od gladi da Bog da svi koji ste ga izabrali. I njegov babuška vam je ostavio državu u kojoj za ogrijev morate dignuti kredit. Patite, crknite i niste zaslužili bolje. Najgore što nama koji želimo nešto bolje pravite isto več 2 decenije. Crknite.
FUJ BALIJE KOJE SE PRODAJU ZA 100 MARAKA I PORCIJU CEVAPA ANTIBOSNJACIMA
Ja ba ne mogu da vjerujem da daju glasove nekim Radončićima ili bosancima SDP-ovicima ili neuračunljivim Suljagićima koji neće ime Bošnjak, ja stvarno ne znam..
Ako se vrati stanje na ratno pa nam SDA, SDS i HDZ počnu prodavati demokratiju, dabogda sve u vatri gorelo.
Imao si SDP SNSD HDZ pa jel ti bilo bolje- malo sutra samo još gore, što znači da nije bitno ko pobjedi nema napretka..
ja sam opet za austrougarsku bolje nego da nas jebu nasi vlastiti .nas treba ponovo u jaram volovi bosanski. austro ugarska to sada voli da se ulizava malo austrougarima malo anadoliji
"Posro" se na Bakira Izetbegovića sh.st/yFa6h
Gdje li su se oni Kozaci sakrili...možda na tornju?
Kome da se ja žalim što mi je sve ovo fuj, opet?!?
Čuj kome? Pa babi Erdoganu...
Pogrešni podaci o roditeljima, žalba za CIK.
Zvat Ginisa da upise rekord. Pornic traje preko 20 godina.
Što sereš džabe, pauza je bila 2010-2014, nađi mi kanton u kojem je SDA pobjedila na prošlim izborima??? niko vam ne valja
hvala ti glupi narode zbog kojeg ce nas pljackati jos 4 godine... niko bosnju ne moze sj.ebat kao sto on moze sj.ebat glupog I zatupljenog SEBE!!!