Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemate pametnijeg posla nego da izmišljate priče i stvarate mitološku podlogu koju će kasnije iskoristiti neki \"pametni\" ljudi. naravno da je tačno da ova usrana zemlja, iako ima sve zakone, ne funkcioniše ali se, ipak, ne može reći da \"neko\" može da uradi šta god hoće i se sakrije javnosti. rašo se jednostavno prerušio u potpuno novi, a njemu sličan, lik i tako pobjegao od javnosti iako je stalno bio na dohvatu ruke svima. zato mu svaka čast!!! svi smo mislili da je zakopan u pećinu u dubokoj šumi i da prči međede, a on šeta begešom i prči sto puta ljepšu trebu od žene mu majmunice. i zato mu svaka čast!!! i radio je častan posao - liječio je ljude i davao im nadu. još jednom mu svaka čast!!! a sud u hagu je na redu iako u njega niko normalan ne vjeruje, odnosno, niko ne vjeruje u pravednost anglosaksonskog pravnog sistema. ja lično sam bio gore kao svjedok i nemam nikakvo dobro mišljenje osim onih treba koje su nas opsluživale u hotelu \"golden tulip\".
Fedellissimi - U SRBIJI SE U VELIKO POVEZUJE NJEGOVO FINANSIRANJE SA NERAZJASNJENIM OTMICAMA LJUDI ZA KOJE SE KASNIJE TRAZILA VISOKA ODKUPNINA A RADOVAN JE I PRIJE RATA BIO SUDSKI GONJEN ZBOG LOPOVLUKA ALI JE USPIO DA IZBJEGNE KAZNU .
@ ODIN : Ja sam cuo ( ne znam koliko ima istine ) da je kada je saznao da ga progone radi ratnih zlocina uzeo 36 MILIJONA iz svih banaka u republici srpskoj, dovoljno da covjek prezivi dva zivota.
zao mi je ovog Dabica, zemljoradnika iz Rume. Mos misliti koji shock kada mu upade murija sa pancirima i trazi licnu..frajer ne zna da nije kultivatorom pocupao tudje jagode ili sta...
DA BI COVJEK DOBIO NOVU OSOBNU MORA PRILOZITI RODNI LIST , DOKAZATI DRZAVLJANSTVO I MIJESTO BORAVKA . PRI PODIZANJU OSOBNE , MORA SE DATI I OTISAK PRSTA . ONAKO KAKO MU JE RASIM POMOGAO DA PRONADJE PUT ZA HAAG TAKO MU JE I SRBIJANSKA VLAST POMOGLA ZA NOVI IDENTITET . TO JE PRICA ZA MALU DIJECU DA NISU ZNALI CIJELO VRIJEME GDJE JE . OSTAJE DA SE SAZNA KO I KAKO JE FINANSIRAO RADOVANA POSLEDNJIH 13 GODINA ? RADOVANOV I RATKOV POSLODAVAC JE UVJEK IMAO ADRESU U BEOGRADU A UMAZANE RUKE SE LAKO PERU .
a ovog advokata sad fino treba privesti za pomaganje ratnom zlocincu, majku mu njegovu!!!
Taj je zivio u Hrasnom u zgradi Palme, poginuo na Trgu Pere Kosorica sad Trg Heroja.
(preneseno s FTV-a) \"Dragana Dabića u Bosni i Hercegovini ima 16. Jedan od njih bio je žrtva srpskih snajpera s Vraca. Ovo je za FTV potvrdio Mladen Dabić, brat ubijenog Dragana Dabića\"