Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeza me hvata dok ovo gledam.
svima nam valja jednog dana ovako
@Zvornik, znam i zašto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad nešto razmislim sve što je valjalo u ovoj Bosni umrije, ostadoše samo hoštapleri .......
Pa i ti ostaješ ili?????? Svaka čast za umjetnost, ali o mrtvim sve najljepše........
Kako neupucenih i glupavih ljudi, nevjerovatno. Covjek nije jos uvijek sahranjen, a vec je pocelo prepucavanje po nacionalnoj, etnickoj, religijskoj osnovi. Za neupucene, ovo je komemoracija u Zagrebu, nije nikakva sahrana. Hvala Zagrebu na ovoj velikoj gesti, a Jospovic ziva legenda, svaka mu cast.
Koliko komentara na račun religije... Da je kojim slučajem ispraćaj po budističkim obredima ne biste to ni primjetili. Opet problem stvara suživot muslimana, katolika i pravoslavaca. Kao da je to nešto strano za zapadni Balkan. Strašno sa koliko primitivaca smo okruženi...
Zalosno je sto pljujete po Covjeku, Kemal Monteno je uz Safeta Isovica i Davorina Popovica legenda Bosne. Ja ga cjenim kao Muzicara. Njegova porodica je odlucila kako ce biti sahranjen i to se treba postovati. Po Islamu krscani nece u raj iz razloga sto ne priznaju Kur'an ,a ako umre kao nemusliman nikada nece izaci iz dzehennema. To nisu moje rijeci , nego rijeci casnog Kur'ana. Da nas Allah dzs uputi na pravi put! Toliko od mene, za pocetnike koji nemaju pojma o Vjeri i Internet Ratnike.
Onaj koga Allah uputi postane klasična forma primitivizma. Imaš primjera koliko hoćeš po Bosni. Kemo je bio jedan veliki gospodin, širokih shvatanja i osoba za kojeg je postojala ljubav i razumijevanje među ljudima. Vi SDA-ovski Bošnjaci ste klasični kočijaši sa jednim zubom u glavi i slikom Alije na zidu.. Al idem ja daleko sa ovim.. Bolje da stanem jer ovo nije članak o tome..
Zalosno je sto pljujete po Covjeku, Kemal Monteno je uz Safeta Isovica i Davorina Popovica legenda Bosne. Ja ga cjenim kao Muzicara. Njegova porodica je odlucila kako ce biti sahranjen i to se treba postovati. Pa Islamu krscani nece u raj iz razloga sto ne priznaju Kur'an ,a ako umre kao nemusliman nikada nece izaci iz dzehennema. To nisu moje rijeci , nego rijeci casnog Kur'ana. Da nas Allah dzs uputi na pravi put! Toliko od mene, za pocetnike koji nemaju pojma o Vjeri i Internet Ratnike.
To su sitne, iskompleksirani crvi, vječiti luzeri kojima su svi krivi osim njih samih. zanemari ! Otišao je Čovjek , Veliki ! Mir mu i spokoj gore na na nebu!
Jedan veliki covjek, ljudina, je otisao od nas a sve sto crvi umiju je da se migolje oko pitanja jel bio katolik ili musliman. bio je covjek!!! nesto sto vecina vas deklarisanih nikad nece postati.
I dođu komentarisati "pravi" muslimani 92-95 godina
VELIKA TRAGEDIJA JEDNA PRIRODNA SMRT OVAKVOG PJEVACA, ALI MENE INTERESUJE KO ME I STO ME BANOVO SA FORUMA KLIKS BA. ONA LEJDI BLU ME BANOVALA A KEMO UMRO
hamoo 26.01.2015. u 17:21 +85 kad nešto razmislim sve što je valjalo u ovoj Bosni umrije, ostadoše samo hoštapleri .......
Ono kad mislis ma ne moze bit , a jest 😓
Ja ocekivao Bugarija da prouci koju
veliki covjek; pravi sarajlija i ljudina. i jedna za sve :http://m.youtube.com/watch?v=70HlBb4cZO4
Hvala!
@semim Bravo, za mnoge je umro 1995 godine kada je i on pokopao sve što je do tada bilo
kažu da ime (koje imaš ili ga želši ) obilježava čovjeka. Zato si ti Muni=Munjena! Zato: slušaj ovamo: Do 1995, ostao je gradu a za razliku od tebe, mogao je otići kud je htio. Ali -nije ! zašto? To ti ionako ne razumiješ ! Preteško je to za tebe ! Zato-šuti ! Šutnja je zlato, osobito za neuke !
E MOJ KEMO ODE TI KO VLAH
Pola pola
ZA razliku od nekih bio je lj u d i n a
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
:'( :'( :'(
Duso nasa :(