Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko nam se to boji pretresa?
Možete u taj zakon staviti i to : DA IMATE PRAVO I DA SILUJETE KOGA HOĆETE tako da to ne bude više silovanje kao 92-95. P.S. Nataknem vam te pravnike na kurblu.
Takav zakon se niukome sluzaju,nesme usvojiti-izuzev ukoliko nije usvojen i na drugoj strani,u fd,npr;Dzamije i Katolicke crkve !
Tako treba . Kad ovi naši dimijaši to shvate i oni će pretresati one vaše crkve gdje ste 92. krili oružje i organizirali rat protiv siromašnog BH naroda.
ovo srbi iz svog iskustva prije nego sto su napali bih svakog svog popa su naoruzali sa teskim naoruzanjem
zasto je to lose?