Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrica Cosic: \"Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Svaki komentar je suvisan. Treba ovo poslati Ban Ki-moon-u :)
Prikaz tipičnog srpskog shvatanja demokratije mogao bi da glasi ovako: \"\'Oću bre da koljem, imam demokratsko pravo!\"
UZ MAFIJASA I FASISTU DODIKA i VLADU GENOCITETA SERVSKIH KRVOLOKA SERVSKI TERRORISTI CETTNICI TERORISU DRZAVU I GRADJANE BIH-E...!!!
-Dodik odojce:..... Slobe ,Karadzica i Dobrice Cosica.
Krstu se smetno trag u Seheru. To je najbitnije. ostalo je jos nesto srbokomunista li i oni su pri kraju
nema se muuuda i zato nema rata garant dok u destercu pismo pise piica iz gacicaa pa ga salje quhurcu gologlavcu
JAO kako će ovo na slici biti reprezentativan HOTEL već se Sheraton Group raspituje za ovu zgradicu
srbi smrde!
Dodik je glup koliko je težak, mnogo veći od njega su pali, Sanader, Gadafi i ostali, DODIK je karikatura u očima zapada i međunarodne zajednice, on je isto neki islamski terorista koji prijeti da će uništiti cjeli svijet. Što bi ono rekli napelo se go.vno u njemu.
TAJ POGANI ISLAM TREBA POD HITNO OCISTIT SA BALKANA POD HITNO ODUZET IM 24% REZERVATA PEDERACIJE Bee Haa JER IONAKO SE PREDSTAVLJAJU DA U CIJELOJ Bee Haaa ZIVE SAMO MUSLIMANI I DA JE TO KO FOL MUSLIMANSKA ZEMLJA PRAVOSLAVLJE U SRCU ISLAM NA K U R C U
RADI LI IKO U TOJ SMRDSKOJ ILI SE SVI BAVITE POLITIKOM ? Kad se OPANAK POCIPELI neće više u blato, ako može guzovače onda je OK.
Poslije onoga u Srebrenici nestali ste iz Hrvatske i pola BiH Krajine, a poslije onog na Kosovu bombardovani ste... Dobro razmisli gdje vas vode vaši srpski ratničko-zločinački običaji.
RUSI ĆE VAS PODRŽATI ALI DA IM DATE TELEKOM, RUDE, ELEKTRANE.... (naravno, bez love).
auuuuu e sada ono pasce dodik lize dupe haha ma to je srbadija naucila ona i nezna nista drugo
Treba i fudbalski savez da im piše oni tamo u Njujorku ionako jedva čekaju srbska pisma ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha......................
sumske im politike
Heljp RS, plizzzz heljp RS