Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ko glasa za SDA - zat.ucani div.ljaci. I onda nam nije jasno što je BiH u ovakvom stanju.
Koldzo - nepismena seljacina koji uzima lovu bagerom narucio i potplatio nekoliko svojih rmpalija da prave probleme kako debata ne bi bila uspjesna...krkan ide krkanskim metodama i tako izbjegava bilo kakvu javnu debatu gdje bi ga svi ostali kandidati provozali i dokazali koji je nepismeni kriminalac
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/nije-vrag-da-je-on-scepo
Seljkluk..
svako neka govori ko sta hoce ,ali mladi ljudi moraju da znaju da svoju sudbinu trebaju uzeti u svoje ruke i izaci u sto vece broju na glasanje i tako smanjiti pjedinoj dzubradi da u prazan listic upise sebe.Ako ste imalo svjesni situacije u kojoj se nalazimo necete glasati za Sda.HVALA.
Sarajevo nakon što su ga i Hrvati napustili.
VEHABIJE NA VRBE
Samo se maloumnici krste,vjeruju u neki glupi krstaski znak koji ne predstavlja nista niti ima kakvo djelovanje....
Otkad vlada SDA radi samo 7,62 http://static.klix.ba/media/images/vijesti/111028107.2_xl.jpg
Vehabiska posla
Sta ce ti slike, eno ti ih, imaju neki skup na Skenderiji.
SDA je nakon ovog skupa izasla sa novim predIZbornim sloganom: NA PRAVOM PUTU IL\' NA TA_BU_TU! NEK NAROD ZNA KO JE SDA! E sad znamo, pa tako cemo i da glasamo.
Laganje da su Hrvati i Srbi otisli iz bilo kojih drugih razloga, osim da su ih vahab0sI pr0tjerali, je cisti govor m..r..z...n.j..e. i opravdavanje z..I..0..c..i..n..a. (gen0cida). To je kao da sada kazemo kako se muslimni vracaju u Bosnu privuceni pozivima vehabIja i terorista, a ne da su deportirani radi kriminala. Ali nema veze, EU to ionako vidi kao prvo navedeno.
Ne znam u čemu je problem, pa na svim predizbornim skupovima SDA se vec 20 godina na glas tekbira. I to onako svi horski. I vi tek sad skontali da se kod njih tekbira. Trebali ste se svi poklopiti dok se istekbiraju pa nastaviti sa skupom. Ako vam njihovo tekbiranje smeta, onda nemojte ni ici na takve skupove. To je SDA zastitni znak: na svojoj zemlji i u svojoj vjeri, ha ja!
I Dino Mustafić se na kraju oglasio. Kad su svi otišli, smogao je hrabrosti. Kakav je to miš, koji jede državne pare zadnjih 20 godina. I prodaje golotinju jalijašima u trenirkama, na ovom MESS-u. Zamisli da on sutra bude neko u ovom gradu? Koldžo je za njega - diplomata. Uh...
Nisam za SDA je.bo njih,ali mislim da je Koldžo najjači načelnik u regionu,da ovo sebi nebi nikad dozvolio.Koldžo bježi iz SDA.
u mrak krocite vi