Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca moraju znati sta se desilo u ulici Vase Miskina! djeca moraju znati sta se desilo Fatimi Gunic i ucenicima! Djeca moraju znati o Markalama! Djeca moraju znati o Srebrenici i opsadi grada Sarajeva!
bespolicar nista nasa djeca na znaju sta se desilo 92 96 i tako ce srebrenica i prijdor ponoviti zasto nasa djeca ne uce o genocidu pitajte SDA ne vlada kardzic u sarajevu i zenici
@SDAovskaGamad Apsolutno se slazem.zlocin je bio na Kazanima,Bakir je gore cak i cvijece polozio.Bio je i u Trusini i na drugim stratistima.Na cijoj god strani bio zlocin,to se ne smije zaboraviti,ali pod uslovom da je istina!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
A sto nam djeca za uzinu jedu cips i ozracene sendvice, to nikoga nije briga. Uskoro ce kasiku samo na slikama gledat.
srbi nebitni ko semafor u gta 5
period 92 do 95 te u bosni ,bosnjacka djeca treba da uce vec u kindergartenu.
Proljetni odmor od pet dana taman da se spoji sa uskršnjim praznicima hahaha
Što niste i za zapošljavanje kadrova na konkurse uveli ovaj elektronski sistem kao kod upisa učenika?
jel to raspust za uskrs ko i sav noramalan svijet
Konacno su shvatili vaznost informatike kao oblasti i njenu ulogu u kasnijem usavrsavanju i pronalasku posla. Informatika se u skolama tretira kao sekundarni predmet a trenutno je najperspektivnija oblast u kontekstu zaposljavanja, i najvjerovatnije ce takva ostati jos dugo godina.
ukinite škole, dadnite djeci da rade za 360 KM mjesečno, da ne mogu pišat za vrijeme radnog vremena, da nemaju godišnji, ne smiju na bolovanje, ako su žene ne smiju se porodit. Moj prijedlog, humani.
Bilo je zlocina s obje strane
ima da im se zvanična istorija gura niz grlo i nogom dobro nagura, ako treba
po naški ''šopanje ''
@DjangoDjulaga eh, ne znam to...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Super,sad ce se generacije konacno podijelit kako valja i neko ce shvatiti da je to realnost nazalost,kako bi se donijele neke konacne odluke o drzavi,kako god,nazalost,ova drzava je proizvod svojih parazita koji je unistavaju pod izgovorom toboze nekog patriotizma,a ko ce o cemu nauciti 92-95,pa mnogi bi voljeli znati o nekim stvarima koje su fingirane i podvaljene,ali progovorice mnogi u narednim godinama poput H;Meholjica i ostalih,a nek maloumnici zive i zale u zabludi
Svaka promjena koja se odmice od Titinof sistema meni licni nije dobra jedino pozitivno za engleski i sport
Kada se ovo uvodi?
Kada se ovo uvodi?
Odlicni prijedlozi. Samo naprijed! Jos kada bi se roditelji vise posvecivali odgoju svoje djece, da nauce rijeci "hvala" i "izvoli", gdje bi nam bio kraj!