Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocemol to sada imti jos vise smrdljivih autobusa?
HAHAH ipak sam bio u pravu centro je opet stao! A to je sigurno GRAS "donirao" nasim politicarima koji milion !
Putuj sretno.
GRAS je sranje, cak razmisljam da osnujem pokret GRAStopers
Kemal svaka cast! A bas da vidis oni revizori nasta oni izgledaju!Srde na alkohol,prljaci,ruzni,krezavi... a otisao sam na stranici od grasa tamo se hvale kako imaju one becke i onaj veliki tramvaj i kazu da ih malo imaju jer je "skup"!? A ja se pitam kako je skup kada su ih kao i skoro sve dobili???
sad i mehlem moze u rodne vojkovice za samo 1KM.
Mislijosad dasuto neke prave linije.????????????????????
LJUDI, DAJ RECI TE MI IMA LI IKAKAV CETNICKI SAJT NA PALAMA ILI U MRSKOM SARAJEVU DA MOGU DA IH KARAM..
MA u grasu su debili fakat , jebem im , sta seru sa tim kartama , nismo im mi krivi sto toliko struje za tramvaje trose nek kupe novije pa ce im manje :) , ne fakat je 1KM optimalna cjena za tramvaj, a mogli bi i malo produziti voznju da se nemoram vracati "ZADNJIM" u 11.30 :)
kad je i gdje je prva tucha: vozac gras-a vs. vozac c-bus-a?
Nikakva bitna stvar,,ja konto to neke linijeeee...
jeee neka su dohakali vise onom sandzackom grasu
centrotrans sucks bigtime