Vozila će saobraćati 4 puta dnevno
0
Uvedena vanredna autobuska linija Sarajevo - Jahorina
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam ovaj potez. Jahorina je prelijepa a nemaju svi auto da bi je vidjeli.
sve je to jedan grad
Neka idu pare na Jahorinu bolje je nego na Bjelasnicu kad ovi neznaju da rade
JAd i bjeda komunista... bolje bi mu bilo da je prema bjelasnici okreno vise linija nego to sto je uradio...
Gospodo gradonačelniče kao sto vam i \"titula\"nalaze bolje bi bilo da uredite saobracaj u gradu da Vam i ovo malo ljudi sto rade ne kasne na posao , Mogli bi se jedno jutro dovesti na posao gradskim prevozom pa vidjeti kako je
Vanredna linija? - Kakva vanredna, Bog vam pameti dao, u pola decembra?! Skijaska sezona, zima.....treba da bude normalna redovna linija prema svakom skijalistu a ne vanredna. Mozda konacno i aerodrom se sjeti da treba uvesti autobusku liniju i pomesti one smetljare taxiste sa svoga placa sto nam blate grad.
a sta ce babo sad da radi?
Još malo pa češ opet bježati četalju
dobro dosli mili gosti j... vas od radosti 100% ce vam biti neprijatno
nego, ko to od vas baba za komjuterom zna skijati ili disati onaj pravi vazduh, zlobnici zbog vas se mrzi i ratuje, sikter bagro, zato se i djelimo i zato na s je NATO i stjerao iz Sarajeva, bagro. Moramo svoje ponovo da zidamo kad ste nam uz skute neprijatelja uvijek otimali, stidite se sto ne zivimo zajedno.
Sve je to ok, neka linije... ipak ono cisto onako se pitam... Ko to ima pare za skijasku opremu, pare za liftove i slicno a nema svoje auto da ode na skijanje? Paradoksalno, najblaze receno. Valjda kontaju doce kokuzi busom, sjedit gore malo, pojest po sendvic koji su ponijeli, pa se vrnut.
Može li mi neko reći, ko živi u tom I.Stočnom Sarajevu ?
Odlicna ideja, samo nema dva grada, grad je jedan ;)
hvala na redu voznje :)
Autobus polazi sa autobuskih stajališta ispred Doma oružanih snaga BiH u Sarajevu i ispred Hotela Termag na Jahorini Polasci iz Sarajeva: u 08:30, 12:00, 19:00 i 23:00 sata Polasci sa Jahorine: u 10:00, 17:00, 20:00 i 00:00 sati
Eeeee...karta 5 KM u jednom pravcu? Nešto mi malo da je povratna? :D
Ona bi u Kitzbühel care kad dodje zima kaze boji se, na Jahorini vukova ima.