Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTA SE TU IMA UTVRĐIVAT, MALO SE JELO MALO SE PILO I ONDA MALO SE DOBILO. OSNOVNI ZAKONI FIZIKE SE MORAJU POŠTOVAT ISTO TAKO PRVENSTVO PROLAZA.KO TO ZANEMARI ZAVRŠI KO CRNKIĆ I ŠPIRIĆ..............
nadam se da ce se brzo oporaviti kako bi drzavi i poreznim obveznicima platio ostetu za unisteno sluzbeno auto koristeno u privatne svrhe.
Da li iko ima slike ove nesrece, da vidimo taj Audi od papira kojeg kalas moze da razbije.
Ministar u sluzbenim kolima u petak uvece u hotelu. To je prvo itanje, pa dalje.
Nacionalnost: Bosnjak Vjeroispovjest : po izboru !!!
E moj Špiriću što ćeš si ti vozati po Hrvatskoj zemlji
...vam majku svima nataknem,vama kliksovcima gejevima vlaskim!
e moj harise sto ratujes iz toplog stana u sigurnoj njemackoj nemoj zeliti da se drugima desi ono sto ne bi zelio da se desi tebi
BIO ŠPIRA NA TAKMIČENjU U Blacu u okviru manifestacije \"Dani šljive\" u nedjelju je dodijeljena prva nagrada od 10.000 dinara za najviše popijenog alkohola. Pobijedio je Bojan Krpić (31) iz sela Stubal, a alkotestom je utvrđeno da je imao 3,9 promila alkohola u krvi. Stručni žiri sastavljen od trojice saobraćajnih policajaca i dvojice članova organizacionog odbora manifestacije ocijenili su da je Krpić, od svih sudionika popio najviše. Portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je organizovanje takvih takmičenja \"katastrofa\" i da je mogao neko da umre. \"Čovjek je mogao da padne u alkoholnu komu. U eri tolikih saobraćajnih nezgoda smisliti takvo takmičenje ravno je katastrofi\", dodala je Macura.
valjda ce biti sve u redu. zelim brz oporavak.
O kakvom vi službenom autu govorite da je korišteno u privatne svrhe. To je u Drvaru trebao biti sastanak na najvišem nivou između ministara fimnansija iz HDZ i SNSD. Trebaju se platiti svi oni glasovi. E kud baš da se desi u Titovoj ulici. Izgleda da važi ona ,, Samo vas gledam\'\'.
Mistariozni automobil je, pod misterioznim okolnostima, misteriozno UDARIO u ministrov trabant. To prilikom ministar je zabodio teže povrede, pri čemu je uništena državna imovina koju je ministar koristio u privatne svrhe (valjda mu je to ćaćina prćija pa mu se može). Međutim prava je misterija da je ministrov automobil tako uništen, da je ministar slomio kuk, a da od misterioznog automobila i misterioznog vozača ni traga ni glasa. Sad će se otvoriti prostor za špekulacije iz smrdske kako su vehabije pokušale atnentat na pijanog ministra. I betonski zidovi su protiv pijanih ministara u državnim automobilima (loše destilirana brlja) i pretvaraju se u bradate vehabije koje žele uništiti tako poštenog minista.... m....a...m---e mu se -----n-a..je...be....m ministarske. Ministar zvani flj-flj-šlj-šlj. Fali mu tri reda kutnjaka.
Ali će Špirić da odere BiH odštetu da traži i naplati 100.000 KM a obični narod nema regulisano ni zdravstveno osiguranje kako treba
@Stanoje MALO GA POCUCLAJ, A IMAM I PORODIČNO PAKOVANJE PA GA SVI KOLEKTIVNO CUCLAJTE
такозваном Aшком Суду треба дати ултиматум од највише четересосам сати