Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je ikada bilo ko dobio fiskalni račun u opštini/općini hahaha
@VjerujemPoliticarima Tuzla.
@vjerujem da li si ti ikad dobio rodni list u pekari?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako si vec baksuz da se rodis ovdje, trebalo bi biti besplatno.
ja divote u npr. Švedskoj gdje te sve silne dadžbine su uključene u porez i nemoraš obijati cipele po šalterima... Oni što žive tamo kažu tako a ja ne mogu vjerovati da to postoji
Najedite se više, nikada se ne najeli.
Imate li jo kakav namet narodu uvesti
Mi jos na “papir i olovka” pristup. 2021-a godina, zemljo otvori se.
Situacija na terenu je drugačija,ovi dokumenti više koštaju,jer ih vadim zadnjih sedam godia stalno.Moraju pljačkati narod i trpat im ruke u džepove i izvaciti uz to i ko fol neka ovjera.Prisjelo vam dabogda,na budžetu ste i malo vam pa hajmo još harama.
pa to se ljudi nigdje u svijetu ne naplacuje jer budzet pune gradjani a ne drzava
Ovo se zove kulturna pljačka, isto kao i za akcize i za pdv tako i za ovo..
Gradjani placaju porez da ne bi morali placati ove papire koji su vecinom bespotrebni. Zasto gradjani moraju da placaju ove papire kada placaju porez??
@BullevarBeograda Pored zamajavanja retardiranih Alijinih kriminalaca, ti si vise poducio raju na klixu, nego sve obrazovne institucije u BiH( naravno, ukljucujuci i RS) Izuzimajuci tvoje vizije za rat, ti si kao neki SenSei.Nesto slicno kao Commi.Btw, zna li neko gdje je commi??
Tuzla 3 KM.
@CauseskuSebiija Ja koliko znam paket od 12 boca je 10KM, ne znam odakle ti ta računica?
Sarajevski kanton je nabogatiji od svih gradova, RS-ova, KosovA...hocet'l pozajmiti sta paaara??? vraticemo vam sljedeci mjesec, znate da su najvece uplate iz TK.
Kako nešto može biti 2 kf kad je najmanja kovanica 5 kf?
@ajvan ne postoji kf nego KM, "najmanja" kovanica ima vrijednost 0.05 KM...
Juce je dokazano u Americkom senatu da su Srbi otpatci od Bosnjaka srednjovjekovnih. Ti svi servi su bili pripadnici srednjovjekovne crkve Bosanske i bili su robovi Dobrim Bosnjanima ☝️⚜️ E moji servi uskoro cete izgubiti i PC genocidnu tvorevinu koju ste napravili u sumama zasnovanu na genocidima.. i dalje vas kompleksi pucaju kada ste nam robovali za pola kile pšenice sedmicno ⚜️