Zastupnički dom Parlamenta FBiH
0
Utvrđen Prijedlog zakona o prijevremenoj penziji
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAMOTA::::SRAMOTA:::SRAMOTA........................................................................ZAR STE ZAISTA ZABORAVILI DEMOBILISANE BORCE :::::::PRAVE BORCE KOJI NEMAJU NISTA A IZGLEDA NEMAJU NI LOBI U VLASTI::::::::::::::::::::::::::::GOSPODO U VLADI :::::S::R::A::M::O::T::A
Sta sada da kaze prpadnik armije bih organizator odbrane koji za vreme rata bio ipostao legenda a nije ranjavan nije bio komandni kadar poslije rata nije ostao u vojsci ima 33 godine staza 58 godina zivota niko ga neče na posao i nema nikakvih primanja.........prioritet su mladi ljudi sa 15 godina staza 40 godina zivota ...... SVAKA ČAST VLADO::........DRZAVA ZA ČOVJEKA
opet zakon koji ce pasti an sudu kad krenu zalbe..........
Smiješno.Ponovo izglasano nešto što je Ustavni sud BIH osporio. Pitanje je sad ko je stariji: koke ili jaja??? Najveća nepravda građanima koji svoj hljeb zarađuju vlastitim radom.
Treba sada raditi da se obustavi 10 posto Mujezinovičevi a das vojni penzioneri konačno dobiju priliku na popravci svoji Rješenja iz Uredbe 2004 god kao i naši partneri HVO bez koji nebi bilo ovo današnje izglasavanje .Napred sada gos Harbinja na šmirglanju po Zakonu Rješenja.Grupa oštečeni iz SBK .