Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto na vrijeme ne isplacujete palce za sluzbenike, nego prvo sebi podjelite,kako vas nije sramota djubrad jedna
Uskladiti policijske plate na nivou federacije a za to treba da se pobrinu kantoni. Dali će svi policajci uskladiti plate prema recimo platama policajaca iz Drvara ili policajaca iz Sarajeva. Ako budu imali plate kao policajci iz Sarajeva onda će u pojedinim kantonima imati veću platu od načelnika općine a ako se budu ravnali sa Drvarom onda nema ništa od policije. Ako je zakon predložila vlada onda se za takve predložene plate treba ona pobrinuti a ne svaljivati na kantone. Kako bi bilo da na području cijele fedracije imaju istu platu i sudije i novinari i tesari i agronomi i šumari itd... Šta je pošteno?? Ko bi znao. Ali sve će to narod pozlatiti i MMF.
Mi Vama poreze i harace da mozete sa platama baratati i uskladjivati a vi nama propast u svim koordinatnim pravcima, nesigurnost, beznadje ........