Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DušankO Majkić na aparatima :)))
Sta Ana Babic radi ovdje j....m ti drzavu. Pa odakle njoj kompetentnost da bude tu.. AAAAAAAA zemljo Indijo otvori se da svi nestanemo ... Pa ima li igdje da ona nije upetljana. . Jadna li nam majka ... Bruka
Nema gdje se ne trpaju ove besposličarke, Ana naročito, samo neka kaplje, sa što više strana to njima bolje a boga mi kako god okreneš svi oni misle isključivo na njih same a narod hahahahahahaha sve pod maskom za mo narod a u svoj džep. SAMO STE NAM VI JOŠ FALILE. EVO NARODE VIDJET ĆEŠ DA SU NAM I ONE JOŠ JEDAN TERET NA LEĐIMA.
ana od kuharice do politicarke
Jos ako bude kakva naknada da se malo poboljsaju primanja...
Ova Ana Babic iz sbb ne zna citati a kamo li sta drugo
Da su makar zgodne a ovo sve gabori pravi.
@teratekt ...nek si ti lijep...papak
ne znas koja je gadnija
Najveca potreba je da se donese ostriji zakon za zastitu zena od bilo kakvog nasilja. Siromastvo nikada vece, muskarci se odaju alkoholu, tada zene i deca stradaju najvise. A po ovim zakonima siledzija se pusta bez ikakvih posledica da dalje maltretira porodicu.
Ne zna ja sam iz malo mladje populacije... Vjerujmi da su danasnji muskarci za zene male mace.... Svakako su potrebni ostriji zakoni za sve siledjije...
Jednostavno 10% od love koju uzima svaka za neku samohranu majku i eto pomoc. Sve ostalo je zasedanje
Sta je ovo... Treba napisati zabranjeno gledanje slike mladjim od 18 godina...
Spice Girls :)