Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sokre je u pravu , kada su ukidali nadježnosti RS i od BIH Unije ....
Ostalo je silovanje Ustava ,kao što smo imali prema RS od 1995 , pa danas izbilla nenormalnost na drugom kraju . Bošnjaci izabrali Hrvat . A nije valjala Jugosalvija ,kada su Hrvati mogli uvijek izglasti Hrvata ,a Muslimani MUslimana u presjedništvo .
Sejdic i Finci su vanzemaljci izgleda.
SRBI ++++++++++++++++ GENOCIDASi, SILEDZIJE U U.BICE ZA SVA VREMENA !!!!! SRBI SU SMRT , TERORA, VAMPIRIZAM I PRIMITIZAM !!!!! TREBA tuziti danju nocu genocidase SVRBE za sve STO SU POCINLI ZA 4 GODINE U BIH-i, I TRAZITI ODSTETU !!!!!!
Sokre je u pravu , kada su ukidali nadježnosti BIH i od Unije , došli na Konfederaciju , pa sada na Federaciju ,došlo je do problema jer ne može federacija biti u federaciji , pa je ukinuta Federacija BIH , pa konstitutivni narod ne bira svog predstavnika ,a mi pričamo o pravu nacionalnih manjina ,a konstitutivni narod u najvećem problemu ,kao da će nekada biti neko iz nacionalne manjine presjednik . BAve se apstraktnom teorijom umijesto konkretne prrrakse , jer se laogo sakriju neuspijesi . Dakle FEderacija mora biti Federacija , kantoni su federalne jedinice , to se mora odraziti u KAntonalnoj skupštini ,a član presjedništva se može birati u takvoj kantolanoj skupštini ,ili realno stanje da su kantoni podijeljeni po narodim mora odraziti u zakonodavstvo . Realno Hrvati nemogu ostati usrednjoj bosni ,a u zapadnoj hercegovini ni u jugi nije niko osim Hrvata živio . JA mislim da smo mi svi Srbi ,ali realnost se mora poštoavti , BIH je konfederacija ili unija
FAŠISTI, HOČETE LI JEDNOM STAVITI INTERES DRŽAVE SFRJUGOSLAVIJE ISPRED INTERESA SR REPUBLIKA . SA VAMA SU JEDINO SLAŽU ONI KOJI SU RAZBILI JUGOSLAVIJU 1941 . KAda dodje do zamijene teza , samo opet zamijenite teze i dodjete do istine , put ka istini je uvijek jednostavan i lagan .
KO HOČE DA ŽIVI U JUGOSLAVIJI SA SRBIMA, MOŽE , A KO NEČE NEKA SE UPITA GDJE ČE SVOJE FAŠISTIČKE IDEJE REALIZOVATI. jUGOSLAVIJA NIJE NASTALA REFERENDUMU , NEGO U SRCIMA ONIH KOJI SU JE VJEKOVIMA BRANILI I ODBRANILI, ONI KOJI SU KRŠILI USTAV SFRJUGOSLAVIJE SU NA SLOBODI , A I OVI NEKA SE ZAPITAJU, KOME I GDJE ČE ODGOVARATI ZA RUŠENJE DRŽAVE KOJE VEČ TRAJE OD 41 ,A I PRIJE 92.
hoče,hoče,ukinuče se...lojavko zeleni nepismeni samo što nije.
geno.cidna ce se sama uru.stiti i sru.siti...vidjecete.... vec je podjeljena na 2 enklave : banja lucku i istocnu...
lako je presudu provesti u rs, samo promjeniti treba da se član predsjednistva bira iz rs tako ce se svi moci kandidirati al zna se da ce biti srpski clan, belaj je u federaciji....
Kako to glypavo zvuči.
Mnogi su mi govorili da se može rs ukinuti, ali kako koji dan sve sam ubjeđeniji činjenicama da hoče i to da če joj srbi iz rs-a dohakati, politički i ekonomski.
KO HOČE DA ŽIVI U BH SA NE SRBIMA, MOŽE , A KO NEČE NEKA SE UPITA GDJE ČE SVOJE FAŠISTIČKE IDEJE REALIZOVATI. BOSNA I HERCEGOVINA NIJE NASTALA U DEJTONU, NEGO U SRCIMA ONIH KOJI SU JE VJEKOVIMA BRANILI I ODBRANILI, ONI KOJI SU KRŠILI USTAV RBH SU U HAGU, A I OVI NEKA SE ZAPITAJU, KOME I GDJE ČE ODGOVARATI ZA RUŠENJE DRŽAVE KOJE VEČ TRAJE OD 92..
FAŠISTI, HOČETE LI JEDNOM STAVITI INTERES DRŽAVE ISPRED INTERESA ENTITETA. SA VAMA SU JEDINO SLAŽU HAŠKI OPTUŽENICI.