Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MS potpisujem sve sto je napisano, a podvlacim da treba ukinuti SVA kantonalna ministarstva. Samo crpe ovu jadnu federaciju.
Veoma lako se dogovoriti i izglasati rebalans kada su interesi isti a to je da se plate ne smanjuju.Zaista sramno i egoistički.Kada 70% stanovništva gladuje naša kantonalna administracija za svoje potrebe grabi iz kredita za razvoj posuđenog od MMF-a.Uz to još čeka i regres??.Dali nećiji topli obrok više vrijedi od nećije izgublčjene ruke ili noge.Stidite se.Naroćito neka se stidi ministar koji okrivljuje stanovnike grada i traži da se povećaju usluge održavanja zaj.prostorija zgrada tj. upravitelja.Nije teško shvatiti da priliko davanja licenci određenim upraviteljima neko ima veliku dobit.Svima je jasno da su od malih upravitelja stvorili gigante preko leđa naroda.Mislim da pod hitno treba ukinuti sva kantonalna ministarstva i prenijeti ih na federalni nivo.
kantonalna administracija, kantonalna tv, inace kantoni svojim egzistiranjem doveli su do ispod dna ekonomsku moc federacije sve nadleznosti jednu po jednu treba sto prije prenijeti na federalni nivo u suprotnom u federaciji su neminovnost veliki potresi sa katastrofalnim posljedicama