Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah ovaj dodik je stvarno pukao..... hahah chuj referendum hahhahahah sto ce ga negdje mrak pojest...
A kako ste mi vi Srbi cudan narod, samo bi da ratujete a uvijek gubite.. rado cu ja dati brate zivot za porodicu, za drzavu ali realno bolje je bez rata ali eto kako hocete !! H.ebo li vas rat, bolje vam je idite guzite ;)
EH majko mila kakav skup nepismene,ogranicene placenicke dijasporske balavurdije koja u principu nije ni svjesna svojih izjava smjesno mi je sve ovo za procitat,kanite se odgovora i repliciranja postova sa svicarski,svedski,belgiski i austriski i.p adresa koji zagovaraju mrznju,rat i velicaju nacionalizam...izadjite malo vani otidjite u bilo koji dio bih i porazgovarajte sa obicnim inteligentnim svijetom,vidjecete da je svima preko glave svakojakih gluposti i desavanja koje se vode u politickim vrhovima...ljudima je stalo da zive i rade privredjuju i kako tako osiguraju normalan zivot za svoje porodice,a ova dijasporcad iz svojih udobnih dijasporski fotelja vas loze zaludjeni nostalgijom i laznijm patriotizmom,sve veliki srbi,hrvati i muslimani kojih 99% nije bilo ni na mapi dok su ovde ljudi na sve strane ginuli i krvarili...nema vise patriotizma u narodu BIH,GLADNI SU I ZEDNI a od patriotizma se ne zivi i svi su ovde toga svjesni da jedni bez drugih na ovakav ili onakav nacin nemoze
RTRS i BN su oduvijek bile nepristrasne i objektivne televizijske kuće za razliku od FTV-a. Maloumni konju zgodni ;)
sta im je u RS, bas navalili...hajde nek idu...samo ona granica na Vracama mislim da nece ostati a nesto mi se cini ni da rvati ne zele RS pod nosom u topovskom dometu....ovdje treba zona razdvajanja siroka barem 50 kilometara...recimo ko u Kipru
A de mi reci kako su to \"bivse\" ovce bolje naoružane, možda sa kvakicama na ščć, jer vidim da se neki komentatori bas razbacuju sa mekim Č i tvrdim Ć. A jel se ti to pozivaš na OS BiH da će štititi interese samo muslimana?! Evo jedna školska za vježbanje tvrdog \"ć\" Čiča čvorak čuva četu čavki, čik čvorče čvrkni čavki čvor. Najčvršći potrčko često trči čvrsto četvrtkom u Brčko. Ovo kad izvježbaš možemo nastaviti sa raspravom... Srpska 4 EVER
A do kada ce se sejditi i pisati,a nista ne poduzimati?
Presude u Hagu i Sarajevu kazuju da je rs genoc.id.no zlo.či.načka tvorevina a ova nazovi inicijativa je samo pokušaj stopiranja izlaska svih dokaza na vidjelo ali to najvjerovatnije neće ići,o nastanku genoc.idne tvorevine cijeli svijet je već upoznat ZAKON O SUDU BIH JE IZGLASAO PARLAMENT BIH I PROŠAO JE SVE INSTITUCIJE PA ČAK I ENTITETSKO GLASANJE.
mislim da je najbolje da uzmemo puske i da se pucamo preko sa-x :)))
Zabilježite negdje šta se ovdje piše i kako Bošnjaci zovu na rat i prijete zauzimanjem Beograda i Zagreba. Sačuvajte stranicu na disk. Poslije negdje oko 2010 ponovo čitajte i vidjećete iznenađenja. Bošnjaci, znate li vi što vas čeka a niste ni svjesni?
PA VIDIS DA SMO UPLASENI,SVA SE SRPSKA TRESE KAKO STE OPASNI I SPREMNI ZA \"BELAJ\"! REAGOVALI STE I NA UKIDANJE NS BIH! MNOGO SE PLASIMO VAS,EVO SVA SRPSKA ZATECENA VASIM ODGOVOROM NA OVO! MISLIM VI JESTE POZNATI PO ZLU,AL SAMO AKO JE ISPRED MUJE NEKA TURSKA HORDA,AUSTROUGARSKI BAJONET,HITLEROVA PUSKA,UST.KAMA,ILI NATO TOMAHAVK!...TAD STE OPASNI! VI STE PO PRIRODI POZADINCI!
NE, EVO UPRAVO DEREM TVOJU MAMICU ,VRLO JE ZADOVOLJNA !
Sta je, jel to prpa ufatila sto su trenutno bivse \"ovce\" bolje naoruzane od vas vjecnih koljaca i krmaca!? Samo znajte da necete vise naici na nas kako cekamo u redovima za strijeljanje/klanje, ta vremena su prošla, iduci okršaj (za kojeg se ipak nadam da se nece desiti) ce biti ravnopravan, nema vise ni JNA niti majke srbije, jer barem oni znaju, za razliku od vas, da ce ovoga puta ostati samo Beogradski pašaluk!
Ti karaš koga možeš znači Šumske plodove.
OBREZANI ,SA´D CU DA VAS KARAM ,FB ZAJEDNO SA HRVATIMA !
DEBELI JESI KRENUO SA VEZBAMA???
\"Budi iskren prema sebi, niko vas bolan ne voli ovdje osim vas samih(bosnjaka)\" ako ćemo baš iskreno bošnjaci sami sebe najviše mrze, draži su im č e t n i c i i u s t a š e milion puta tako da nemaš šta da brineš, ako nas nema ko istrijebiti, istrijebit ćemo sami sebe!