Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo je valjda i vrijeme da se na neki nacin pomogne mladima da zive u ovoj zemlji.Svakodnevno imamo napustanje zemlje od strane obrazovane omladine,koj trazi bolji zivot.Ovdje ostaje samo sljam kakv i jesu ovaj Konakovic,Cardzic i njima slicni da kradu i unistavaju ovu zemlju.
Sta ces ti kad nama glavnu mladez predstavlja ministar Kaplan olicenje gluposti...nacelnik Efendic olicenje seljakluka i gluposti...
Od čega ce ti mladi kupiti stanove od ZRAKA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SAd ce amidzici i daidzici da dobiju stanove opet,valja nove snage dovesti u grad,da glasaju godinama za SDA i da pljackaju drzavu.
SDP ima više zastupnika u Skupštini nego SDA. Ovo radi SDP sa svojim koalicionim partnerima. Tek za zapisnik, porise se ja i jednim i drugima u usta. I SBB-u, tek da mi neko ne kaže da sam Fahrin.
Treba im koktele bacati u stanove.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Došlo, šta je došlo - koliko je metar kvadratni sa PDV-om? Mlade i one koji će im pomoći u finansijama samo to interesuje.
Pala kasika u med! Sada se nam familije iz vladajucih stranaka imati najvise bodova i normalno pokupovace te stanove, a narodu ce ostati ono sto je bilo i prije ovog zakona NISTA.
.....DRAGE MOJE MLADE KOLEGE I KOLEGICE ...EVO KONAČNO SVANU I TAJ DAN PA SE OBJAVI STVARNA NAMJERA STRATEGIJE ZA BIH TE SILNA OTIMANJA ZA NJENU TERITORIJU.....ŽELIM PORUČITI SVIMA DA SE STRPIMO I DA SE BORCIMA ZA BIH OD SRCA ZAHVALIMO I POŽELIMO 3-STRUKO VEĆA PRIMANJA ZA SVE ZASLUGE I TRUD U ODBRANI NAMA JEDINE ZEMLJE...VIŠE STOLJEĆA SU KUHANE ZAVJERE ,ZASJEDE ,PREVARE I OBMANE NAJBOLJEG STANOVNIŠTVA NA PLANETI ,DAKLE NAŠEG STANOVNIŠTVA,ALI HVALA BOGU NEUSPJEŠNO...NEMA TE STRAHOTE KOJU NISMO PROŠLI A DA NOJE ZADESILA PLANETU ZEMLJU...SVE TO SU KUHALI VJEŠTI STRATEZI KOJI SU SHVATILI PRIJE MNOGO STOLJEĆA ZNAČAJ BIH I NJENE TERITORIJE ,A KO IMALO RAZUMIJE OVO MJESTO I NJEN IZLAZAK NA MORE TE ZNAČAJ I FUNKCIJU KORIDORA VC NPR....EVO I JEDNOG ČLANKA NA KOJEM SE MOŽETE UVJERITI U TAČNOST MOJIH POSTOVA U ZADNJE 2 GODINE...JOŠ JEDNOM SVAKO DOBRO BORCIMA ZA BIH I PUNO USPJEHA,SREĆE I ZDRAVLJA OMLADINI U BIH...STRPLJENJA JOŠ MALO... -http://www.bh-index.com/kada-bi-se-mapa-svijeta-pravila-po-bdp-u-bih-bi-bila-dio-jedne-megadrzave/
Da je nula posto kamate, otkud pare za otplatu kredita ?
To mladi žive samo u Sarajevu?
Povoljno po 1600 KM... Ostavite Vi to sebi gospodo i svojim najblizim, mi nemamo para za takve stanove, a kredit ne mozemo dobiti jer nas ovi sto ste im Vi sve dozvolili neće da prijave na punu platu, i za stalno, već nam daju ugovore po 2 mjeseca.
Kakva suplja; odjednom su uvrsteni mladi po kriterijuma a to su njihova djeca koja zadovoljavaju. Na kraju krajeva, mozda roditelji imaju super posao a djeca ne pa mozda roditelji bi neki mogli finansirati? A kakva je to kategorija dokazana i u kulturi itd itd itd. da nije to kao uplata Penziono i Zdravsteveno zasluznim gradjanima kao DEEN i ekipa? Sada imaju pravo i za stan? Zasto samo nisu stavili i kategorije za porodice sto su ostali bez kuca mozda bi i oni htjeli da zive u stanovima a ne ponovo da prave? Ko o cemu oni i svojoj djeci, pa ce reci kako omladina kupuje stanove- ALI CIJA OMLADINA ?!
"Po povoljnijim uvjetima", umjesto kamata banke od 7.78%, KS ce ti dati za 7.58%.
polupali su loncice totalno. kakva prednost pri zakupljivanju i kupovini? taj sistem je propao davnih dana .
U prijevodu kako uvuci i omladinu u kredite. Slazem se da je zastario, bolje bi im bilo da rade na tom kako stanarinu i placu uskladiti.
Sve jeftini i loši stanovi u prigradskim naseljima.Tamo će živjeti gradska djeca.Hajvani, političari , seljaci mafijaši obezbijedili su svojoj djeci centar Sarajeva. I bjesomučno i ludjački grade i prave urbicid.Sve za djecu !
pa ne zive mladi samo u Sarajevu
znam bolan bolan, apelujem na ostale skupstine da donesu ovakvu odluku, ili da ovakva odluka bude donesena na drzavnom nivou
ljudi hajmo molim vas revoluciju praviti
joj sto ne mogu shuplje!!!!!
ja ko dijete bez oba roditelja nemam pravo ni po jednom osnovu da dobijem stan ni od 20 kvadrata, nije mi čak ni dozvoljeno zahtjev podnijeti, živim ko podstanar u spostvenom gradu, ovo je sramota, o cijenama da ne pričam, cijena kirije biće oko 500 KM plus mora se plaćati mjesečno 300 KM minimalno što ide u fond za otplaćivanje, i kad prođe 10 godina, moraš dodati još 50 ak hiljada da ga otplatis...... isplativije mi je živjeti ovako bijedno.......
Vidi ovih top komentara na vrhu - jedni optužuju SDA za populističku odluku, a onda hvale SDP za istu. A sve iz iste centrale! Dajte se dogovorite ba! HAHAHAH