Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vijest je za nevjerovati. Drzavne ustanove poput KS dizu kredit u bankama privatnika. Ovo je renesansa Musolinijeve fasisticke Italije, gdje vlasti u cooperaciji sa finansijkim ustanovama su drzali Italiju u celicnom zagrljaju fasistickih vlasti preko 8 godina. Ja vidim da mnogi u Bosni i neznaju sta je fasizam, al to je upravo KOOPERATIVIZAM, znaci jako uska saradnja privatnih aktera i drzavnih ustanova sto privatnicima otvara marked bez konkurencije (BiH Telecom) dok drzavnici imaju vlast do kraja zivota, win-win situacija za obje strane, to je fasizam. Siguran sam za 90% da ce to uspjeti SDA, SDP i SBB ta taktika, posto oni narod hajcaju sa \"genocidom\", dzenazama, godisnjicama, ajvatovnocom itd. dok se budzet sve vise rusi i poreznim predplatnicima se ostavlja dug preko glave.
Samo nas vi zadužujte, nek\' naša djeca imaju šta vraćati, da biste se vi mogli slikati kod vaših \"projekata\". Napraviti investiciju iz kredita zna i moja nana od 80 godina. Ako su to vaši programi razvoja, nemojte nas razvijati, molim vas. DRŽAVA ZA OTPLATU KREDITA
Kakav napredak kad SDP dođe na vlast, toooo raskućite nas do kraja. Narod neće imati za gaća. Država za čovjeka - pa imao ili nemao za gaća....
1 500 000 + 4 000 000 + 1 000 000 + 420 000 = 6 920 000 A šta je sa ostatkom od 1 080 000 KM ? Ovi su dobri, u startu milion u stranu !!!
Šta će bošnjo neg dić kredit