Predstavnički dom PSBiH
0
Usvojen ustavni amandman za Brčko
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad bas nista ne razumijem, cije je i sta se daseava sa tim Brcancima.
Tihic-izdajica je obicna suplja glavica srama! A ko mu je dozvolio ustavom drzave da odlucuje o buducnosti Bosne i Hercegovine,ko i ovim dvojicama sto mu drze m***?! Samo demonstracije ispred najglavnije drzavne ustanove moze dopinijeti spasavanju drzave BiH.Sarajevo je glavni grad nase drzave pa zavrnite rukave,pamet u glavu i strajkujete ak treba,trazite odgovore onima koji predstavljaju drzavu a ne politicke partije! Zar ne vidite da je tu zamka?! BOSNA4EVER!
jes uskoro bit ce kraj Bosne i Hercegovine... Spavaj Bosnjo,samo spavaj...
@Brčko108 Brčko brčacima?? Zar nije veliko slovo\'
Brčko brčacima povratak uspijo 95% a zna se koliko je koga bilo 92 mada su neki za vrijeme okupacije mislili drugačije pa se zeknuli malo, naselil sa svih strana na kraju se moralo iselit iz tuđeg da je boGdom u cjeloj Bih povratkak završijo kao u BČ, NA KRAJU NIGDJE SE NE SPOMINJE TZV RS ZA NAS BRČAKE TO JE NAJVAŽNIJE.
DOGOVORISE SE LJUDI A NACIONALISTI NE MOGU DA SLAVE...NEMA POBJEDNIKA......OVAKO JE TREBALO I 92-e
A sad Adio A sad Adio I ko zna gdje i ko zna kad... :)))
Malo smo izgubili Bosnu danas, a more bit\' da smo i malo vise.
A sta je falilo dogovoru da Brcko bude jedinca u BiH, a ne svojina entiteta? E falilo je to sto onda RS ne bi imala koridor.
Ovako smo se mogli dogovoriti i 1992. Žali bože mrtvih ljudi...
U BiH se ponovo vraća pozitivni talas reformi i dogovora sva tri naroda. Ovo je dan kada se negativna atmosfera iz proteklih godina okrenula na bolje. Ova manjina koja je prepadala sa nekim ratovima i cementiranjem ko zna čega je ovim razbijena. Zbogom zlosutnici, paničari, radikali i ostale budale koje ne shvataju da je svaki dogovor u ovoj zemlji dobra stvar. Pozdrav svima koji vjeruju da je dogovor ono što će izgraditi nas i ovu državu, danas je dan kada se sve okrenulo u našu korist. Hvala svima koji su i dalje vjerovali u dobro i dogovor
Malo smo izgubili...
E *ebi ga... Prde RBiH u čabar. ahahahahahahaha hihi
SA TOM VELEIZDAJNICKOM BANDOM TREBA po kratkom postupku. Pozivam sve gradjane BIH da izadju na ulice i ne prestanu demonstrirati dok se ta veleizdajnicka gamad ne smijeni sa vlasti i prevede sudu zbog veleizdaje
Ciganijo, pakujte cherge pa put pod noge na ciscenje Evropskih zahoda. A morete i ostati da vam cetnci ponovo siluju zene.