Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo oni haman glasali samo da prije kuci odu... Pa sta je izglasano na kraju... NISTA! Cuj nisu izglasali dopune Krivicnog zakona... Prpa guzi? Sta li je vec?
Saznali i oni sta im je posao
Ma ja, neće podržat' kazne za bogaćenje na račun naroda, to su odbili. Tjeraj to Bećiroviću, dok ne usvoje, sramota!
Dobro je pa se iovo uspijelo, ipak kod nas jos uvijek glavnu rijec u kocenju bilo cega vode nacionalisti,ljudi koji uvijek rade samo za svoj licni interes.
tačno me iznenadi ova vijest, jel' moguće uopšte da jesu na vrijeme? :) doduše, izborna je godina xD
neka se nesto radi da se ne primaju plate bezveze, al pored nacionalista i ovakvog entiteskog sistema dobro je da se bilo sta moze uraditi
Dobar je ovaj SDP-ov prijedlog koji predvida strozije kazne za sve one koji stanje prirodne katasrofe iskoriste za pribavljanje imovinske korsti. Konacno da budemo imali zakone koji ce kazniti profitere..
nikako mi nije jasno zasto nije usvojeno ovo za sticanje imovine nakon nesreca...
pa ne odgovara pojedincima, logicno!!!
Stara nacionalisticka, gdje ne iskoristiti vanredno stanje za bogacenje kao u ratu., pa nece protiv sebe glasati
al' se pretrgose.........