Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O jbte proracun cijele BiH je 9mlrd. kn, a proracun samo Zagreba je 7mlrd...
Jel to od sadake prave budjet ???????
imal opozicija pametniji predlog zasto ne iznese svoj predlog budzeta pa ako je bolji i pametniji zasto se nebi prihvatio a ne samo ovako mi se neslazemo akada treba uzeti plate e tu se slazu.
više od 50% procenata za plate, šetnje i ostale zdangube! Narode sve vam je jasno! znate li šta je izlaz? Samo, prijevremeni izbori u Federaciji i SRP I ČEKIĆ!
Treba podmiriti i dugove papaka ( SBB-a) prema državi! Prodali su narod, svoje birače, a uskoro će pokušati i državu!
Ajde sad da zamijenimo kompletan državni aparat. Malo mi na siguran budžet, a oni u realnu borbu za život.
Kasno si se sjetio. Jedno 25 godina.
Pixy >>> njih ne treba zamjeniti - sa njima treba ulice pomesti!
Garant Nikšić bio protiv
Pa i jeste. SDP je 4 godine radio na smanjenju zaduzivanja, a ovi opet povecavaju dugove. Ali to tebi ne ulazi u mozak. Da ste sposobni razmisljati, kao sto vecina nije, ova zemlja nebi bila najjadnija drzava u sjevernoj hemisferi.
Na žalost federalne sirotinje nije ,,aždahama,, važno što se opozicija ne slaže sa visinom budžeta ,,aždahama,, (vlast) odnosno poziciji je jedino i isključivo važno da njima odovara visinia, jer poznato je da se naši političari (postratna federalna elita) bahati i iživljava u luksuzu dok joj građanstvo sve više i više pada tako nisko da na koncu završi u narodnoj-sirotinjskoj kuhinji i to ako ima sreće da dođe na red.
Nece se sloziti nikada, jel moguce? Ili je cilj biti uvijek kontra?
Ovdje su stranke opozicija kad im odgovara, a pozicija isto
Jedna od budžetskih planiranih stavki je 50 miliona KM za prvo zapošljavanja i samozapošljavanja mladih ljudi. Ovo je dobro. Skoro 1 milijarda za otplatu dugova - ok što se prije riješi dobro je. Jedino RASHODI što su veći za 50miliona a trebali bi da budu manji - e to treba provjeriti !!!
Pa normalno da se ne slažu, kakva bi to opozicija bila kad bi se slagali 😜