U iznosu 1,738 milijardi KM
0
Usvojen budžet BiH za 2013. godinu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se jednom uđe u spiralu zaduživanja, nema izlaska iz te spirale. Jesu nacionalističke stranke uništile sve što se ekonomije tiče, ali ima načina da se izađe iz krize bez zaduživanja. Vrijednost dva telekoma i elektroprivrede je preko 4 milijarde eura, privatizujte ih i onda preko razvojne banke plasirajte sredstva za malo i srednje poduzetništvo, reducirajte administraciju na svim nivoima, pokrenite reviziju nelegalne privatizacije,...., ovako kako ste krenuli jednostavno nam nema izlaza ni u bliskoj ni u dalekoj budućnosti!!!!!
@wow \"privatizuj\" ono što ti ćaća ostavi a moje nećeš to ti garantujem
napokon budzet na vrijeme. hvala bogu da neko radi svoj posao, a ne samo da odmaze ovoj drzavi za svoje fotelje
jel to sad mi treba da smo kao sretni što su banditi odgrabili još jednu lopatu od naše sirotinje sebi za plate, vozne parkove, skupa putovanja koja nikom ne trebaju sem njihovim familijama.... g.amad novinarska - CRKNITE!
Svaka čast Saneli Jenkins, izgleda da je jedina osoba u BiH koja ima novac a troši ga na pravednu stvar, da pomogne drugima. Evo, čak i ne dopuštaju da se ostavi komentar na njeno djelo. Oni koji bi trebali pomagati ovom narodu, bezočno otimaju od njega na svaki mogući način. Jesam li možda nešto slagao?
Jako dobra vijest.
\"...uvijek ista prica Slobodnih mjesta ima samo gdje sljakeri rade, svi bi u birokraciju tamo su bolje plaće. Produktivnost ima svoje ekonomsko opravdanje, zašto da proljevam znoj kada dobijem manje. Pijem kavu danas barem dvadeset puta, a efektivno radno vrijeme mi nije ni pet minuta. Ne nerviram se mnogo, učim dikciju, sa odgovornima ću sprovesti jednu dnevnu akciju. \"
razumijem, ali ovo je dužničko ropstvo. za par godina smo u 10 puta gorem problemu nego sad.
Ovo znaci odrzati mir i stabilnost u drzavi, jer trenutno nema drugog nacina da se izmire sve obaveza koje postoje, a to sto nema je kriva 17 godisnja vladavina nacionalistickih vladara koji nisu bili u stanju pokrenuti ekonomiju pa da se nemamo potrebu zaduzivati
jeli ovo znači - još pet godina ovako se zaduživati i dug ti na godišnjem nivou iznosi koliko i čitav budžet?