Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tekst himne je jako prosjecan skoro pa los . . Mislim da i takav nece proci u parlamentu BiH, naravno Srbski poslanici ce glasati protiv. Ako se spominje Krajina treba da se spominje Posavina i Podrinje isl. Sto je apsurd naravno, drzava nam se zove Bosna i Hercegovina i to je sasvim dovoljno.....
Kako je krenulo, bit ce mo (nedaj Boze): Bosna, Hercegovina, Krajina, Republika Srpska i District Brcko haman ko ujedinjeni arapski emirati, samo sto se mi nemozemo....
Dobra, loša, prosječna, nebitno. Mene samo interesuje otkad smo \"Bosna, Hercegovina i Krajina\"?
za temu: Poginuo u Pokusaju da izbjegne pjesaka (jer clanak nije moguce komentarisati) @SA-X: Eh j*bem sad mater u p*cku!!!! Koliko puta jos treba govoriti da je BOSANSKA Gradiska, BOSANSKI Brod itd.!!??!! nece Bosna biti Srpska, pa koliko god vi to zeljeli!!!!
ne vidim nikakav razlog zasto je ovo ubrzano. obicna formalnost, fasada, dok recimo zakon o neratnim invalidima se razvlaci.
zakon o himni nece proci parlamentarnu skupstinu, jer ce srbi iz obijesti glasati protiv.