Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta je ovih korumpiranih foteljasa. Dosta. Sve to van treba istjerati. Hoces-neces raditi. Nema izmedju. a svi bi da je platu i vlast a da se ne radi. ne moze to tako. dosta je bilo toga.
sve je to velika mafija koja cuva svoje fotelje. Osladilo se Budimiru 4000 KM svaki mjesec, svi troskovi placeni, imas moc pa ti se ulati par hiljada za poslove sa strane... hajde ti to ostavi sad
Iz ustava FBiH \"Predsjednik ili Potpredsjednik Federacije, ukoliko je prekrsio zakletvu ili je iz drugih razloga nedostojan vrsenja te funkcije, moze biti smijenjen odlukom Ustavnog suda koji postupa prema zahtjevu dvotrecinske vecine glasova svakog doma Parlamenta Federacije\" Nakon detaljnog citanja gore navedene odredbe, skup ustavnih eksperata SDP-a se sastao da odgovori jednom za sva vremena na tesko pitanje ko zapravo pokrece zahtjev za smjenu predsjednika FBiH: A) predsjednistvo SDP-a B) Fahro Radoncic C) svaki dom Parlamenta FBiH dvotrecinskom vecinom D) Dom naroda nadpolovicnom vecinom E) kako pise u Poslovniku o radu Doma naroda F) Vlada FBiH G) Rile H) bilo ko od navedenih Rasprava je u toku, rasprava ide u pravce da je tacan odgovor pod A
Osim Kojoviceve izjave, sve gomila budaletina i nebuloza. Krsitelji zakona koji se pozivaju na zakone. Pa, ko je ovdje lud?
Ovi iz profasistickih sdp i sbb ni od cega ne zaziru, i toliko su licemjerni da se sad stidim sto sam dao glas jednim od njih (sbb), kako da trazite od Ustavnog suda da radi nesto neustavno, Ustavni sud treba donijeti zabranu ovim strankama da se na odredjeno vrjeme ne mogu kandidovati ni na jednim izborima, da bi poslali Apelaciju Ustavnom sudu potrebna su 39 glasa a vi ste imali 36, sto hoce reci da vas zakon i Ustav ne interesuje i ne smeta vam u vasim mracnim nakanama, sram da vas bude.
Podrska Predsjedniku Budimiru !!! Naglasiti da je Predsjedinac Ustavnog SudaRBIH-e GENOCIDASICA SRPKINJA STO ZNACI DA CE ONA DATI ODLUKE KAKO GENOCIDAS DODIK ZAHTJEVA PO NALOGU SANU KAPELA beogradkih vampira SRBOSLAVIJE !!! Lagimdzija IZDAJICO Sve je ova igra ZAVJERA protiv DRZAVE RBIH-e !!!
Budimir Potur odlazi ni kanalizaciju kao i sva ostala g o v n a ovog svijeta. Islamofašist Zlajoglu p r d n u o, a on odmah izletio.
Komunjaro, barem pokušaj malo promijeniti stil kad ostavljaš komentare uzastopno. Ofiran si pravo.
eto ih tamo.prvo imenuju članove upravnog odbora ftv pa onda raspišu ko biva konkurs.jadnije i transparentnije nije moglo. p.s.može.kada se konkurs završi sudija će odsvirati produžetke.
ovo je žalosna sapunica podmetnuta naivnoj i istreniranoj publici.lažne komentare i hinjenu užurbanost poništava jednostavne ustavna obaveza.potrebne su 2/3 u oba doma i to je to.stae i nove velične se zezaju sa svojim simpatizerima i ovisnicima.
Pravi razlozi borbe SDA za fotelje nisu fotelje. Razlog su javna preduzeca. tamo vladaju 22 godine. imaju sve od cistacice do direktora. Ako neko udje tamo i otvori finansijske knjige ima da nadje pandorinu kutiju. I toga se oni boje.
Ovi ce donijeti odluku, ovi ce se zaliti ustavnom sudu, sud ce reci da nije nadlezan i onda se sve vraca nazad. Kada dodje nazad, tamo je vec razrjesen i to je to. bice ovo zanimljivo. NEodgovorno je ovo sto nisu SDA-ovci dosli. nema smisla prema ljudima koji su ih birali
Tako treba, riješavati se kočnica, krpelja, uzurpatora... E onda treba i na ove koji hoće hljeba lezeći, koji nisu došli na sjednicu i njima sankcije
Samo naprijed, protiv nesposobnjakovića i neradnika
Ima li ili nema 2/3? joj jest mi vise muka od tog 2/3 pa ko moze skupiti 2/3 to nije normalno. Treba nadpolovicno za sve. sta imas ganjat da 2/3 u ovoj zemlji glasa za nesto.l pa ne bi 2/3 glasale ni akda bi bilo povecanje njihovih plata hah a kamoli da dobiju nogu....
Smijeniti nego sta! Kako je dosao tako treba i da ode. A ne tamo suruje sa SDA samo da zadrzi fotelju. Fuj.