Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajagi i mi se nesto pitamo.. SAMO PUSTI DOGOVORI
SAMO NACIONALNI VITALNI INTERES NA SVE STO NAM NE PASE...KAO STO MILE ŠVERCER ZATRAŽI VITALNI NACIONALNI INTERES ZA PELJEŠKI....BUMERANG JE ČUDO A TEK SE POČELO...VETO NA SVE STO NAM NE ODGOVARA...BRAVOOO 👏👏👏👏
Genocidasi pokusali progurati rasisticki aparthejdski zakon a onda pao na UVijecu za zastitu vitalnog nacionalnog interesa. Dodik zeli da npr Bosnjaci iz Kozarca koji su protjerani i etnicki ocisceni u genocidu 1992 godine, pa sada zive u Americi i Kanadi moraju placati dodatne poreze, namete i druge stvari za imovinu koju ne koriste u Kozarcu ali je njihova. Htio je od nasih Bosnjaka koji zive vani da napljacka dodatni novac. Nece moci Traktoristo
Diskriminirajući i zbunjujući naziv manjeg i inferiornog bh. entiteta "Republika srpska". Nije republika, a nije ni srpska. Pod hitno da se ta diskriminacija ukine u posljednjoj izmišljenoj i genocidnoj tvorevini na svijetu.
@Varaga900 sto da ne? Mnogo je Hrvata(Arapskih porobljenih Kriscana) izginulo za NDH pa nemaju ono za sto su izginuli.... Ne moze se ginuti za fasizam pa onda sa traktora se derati sta hoces sta neces, zar ne?
U vijecima, domovima, skupstinama ( u celoj, cijeloj, cijeloj BiH) ima i takvih koji ne umiju dokuciti znacenje -pola recenice a namecu se za tumacenje tomova. Kad sudski eksperti rade neovisno, mnoge politicare ucine budalama. Bilo to za ovaj, ili bilo koji drugi slucaj, za bilo ciju korist ili na bilo ciju stetu.