Dom naroda Parlamenta FBiH
0
Ustavni sud odlučuje o smjeni Vlade FBiH
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najava Sulejmana Tihića da će danas na sjednici Doma naroda SDA pokrenuti pitanje vitalnog nacionalnog interesa Bošnjaka, a u vezi sa izglasavanjem nepovjerenja Vladi Federacije BiH, još je jedan od dokaza da i Tihić i SDA nastavljaju po uzoru na Sjevernu Koreju da manjinom terorišu demokratsku većinu, ali i sve građane FBiH.
ne znam vise sta treba uraditi da odu u proslost oni koji nas godinama unistavaju a sad na osnovu bosnjaka cuvaju svoje fotelje.
Ne da ih treba protjerati iz vlade nego i iz države sve su uništili i hoće još da budu na vlasti ne potežu šta hoće i ono dole samo neka idu....
jedi g.vna
Samo naprijed. Svako normalan zna sta se krije iza nove parlamentarne vecine i zasto je ista izbacila SDA iz vlasti. SDA neda telekom i elektroprivredu. Kad je bilo puno teze i nije bilo izbora, ista SDA je uzela puske u ruke i organizovala otpor agresiji dok su ovi isti (njihovi mentori i prethodnici) birali Jugoslaviju, reformiste, slucajno prolazili itd. Potezanje vitalnog nacionalnog interesa je dobar potez. Petokolonaska namjera podjele Bosne i Bosnjaka se mora zaustaviti. Samo naprijed Sulejmane velicanstveni. SA SDA SNAZNA BIH
A ako ode SDA sa vlasti, ko ce onda zastupati bosnjake, ko ce zaustavit dodika da nastavi sa genocidnom RS da porice genicid u srebrenici,i da ga i dalje cine... ko ce zaustaviti raspad BiH kojeg provode Lagumdzija sa HDZ-ovima i sve rade na stetu bosnjaka. Opametite se ljudi moji dragi.
Kada je Elvira Abdic odbila da glasa za platformu 2011. godine naisla je na velike kritike, imajmo na umu da ista ona podrzava HDZ i ostale a mi znamo sta znaci kad Abdici nekoga podrzavaju i sta se krije iza toga (izdaja)!
Samo naprijed Sulejmane Velicanstveni. Nedaj bandi da prodaju telekom i elektroprivredu.
Bravo SDA. Potpuno ste u pravu. Bošnjaci su vam dali glas i treba da ih štitite. Nova vlada nebi imala podršku većinskog naroda tj. Bošnjaka i ne treba dozvoliti da se formira.
letite gadovi iz SDA vise!!!
mislim da je dosta i naseg "Staljina" sa ruzom na odijelu, ne zna ni on vise s kim hoce u koaliciju,jednu sedmicu sa SDA,drugu sa SNSD,trecu sa HDZ ......pa nek vise odlucii ko mu valja.......nista nisu uradili za dobrobit ove drzave,samo zna smjenivat vladu iz pozadine ......
mislim da je dosta i naseg "Staljina" sa ruzom na odijelu, ne zna ni on vise s kim hoce u koaliciju,jednu sedmicu sa SDA,drugu sa SNSD,trecu sa HDZ ......pa nek vise odlucii ko mu valja.......nista nisu uradili za dobrobit ove drzave,samo zna smjenivat vladu iz pozadine ......
hanka vajzović treba da se stidi kad po stare dane uskakuje uz sda gospođo vajzović stidite se! i danas je svako profesor.
sda nastavlja raditi predizbornu kampanju za SDP još koji dan čekanja i ode sda jednosmjerno u opoziciju ole
Moje mišljenje je potpuno drugačije. Ne možete biti sudija Suda BiH, a da budete vezani i za jednu partiju, kaže Pudarić. Ova izjava je potpuno nedosljedna, neodgovorna spram javnosti i pomalo vrijeđa inteligenciju građana. Naime, upravo je Svetozar Pudarić ne tako davno od Živka Budimira zahtijevao da za sutkinju Ustavnog suda imenuje njegovu stranačku kolegicu, ni manje ni više nego članicu predsjedništva SDP-a, Lidiju Korać. I ne samo to, Pudarić je na taj način mjesecima blokirao imenovanje sudija. No da ima istine u onoj - sve se vraća sve se plaća -, govori i činjenica da u Vijeću za zaštitu vitalnog nacionalnog interesa od Ustavom propisanih sedam nedostaju tri člana, zbog čega Vijeće nije zasjedalo četiri godine. A upravo će ovo, nepostojeće i nepotpuno, Vijeće biti ključno u procesu rekonsturkcije izvršne vlasti u Federaciji kojoj teži Pudarićev SDP.
Rodjena i oduvijek bila BOSNJAKINJA, ali kada vidim ko i na koji nacin "pokusava" da zastiti prava MOG naroda, bacajuci jadnom narodu prazne price, a sve u svom interesu, zapitam se da li da se izjasnim kao Bosnjakinja. PROSTO ME STID SAMOZVANIH ZASTITNIKA MOG NARODA xD FUJ, FUJ, FUJ!!!!
jade SDA-ovske samo dzaba kupujete vrijeme, a davno vam je vrijeme bilo da letite!!!