Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će Šejla naći novog yebača
Jbg Zika prenijelo ih...
Sila Bogu nije mila
zao mi Šeki pravo,huda hahahah
ovaj za elektricnu stolicu a trazi apelacije cccccc
Mora da nije bilo svjedoka
Ima i robija svoju ljepotu, pronađi je, lakše ćeš uvahnuti.
Ima i ro ija svoju ljepotu, pronađi je, lakše ćeš uvahnuti.
Zika je klasicni Bistricki narko-ubica, ali on i svi banditi u Zenickom zatvoru, napravili su manje zla od: COVICA,DODIKA,SPIRICA, ,ZUKICA,ARSLANAGICA, i hiljade slicnih,koji nece nikada odgovarati za svoje pljacke !!!
@Automatic99 što te nema bonaa danas ođe
@Automatic99 što te nema bonaa danas ođe
@Automatic99 što te nema bonaa danas ođe
@Automatic99 što te nema bonaa danas ođe
@Automatic99 što te nema bonaa danas ođe
PROBAJ GA NAC NA OBJAVAMA SDA HAHAHAHAHAHHA
Ovog Turkovica mi nije zao sto drlja u zatvoru, ali gledajuci sve ono, Dumanic je trebao vise dobiti, njega ima vise tu nego sto tvrdi, onaj Kalender je kriv koliko i Zika, samo sto mu je Tuzilastvo sredilo novi zivot u drugoj drzavi a zadrzao je i sve pare koje je dobio prodavajuci drogu. Smijesno al tako kako nam je
Dodje djavo po svoje
Iskreno se nadam da je lažna ona vijest uz sliku Mehmedovića i Turkovića, kako je trebalo da Mehmedovićev rođak Ćeman Mirsad sredi nešto za kriminalca.