Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan covijek... Ostao da radi umjesto da se raspravlja sa Budimirom koji je pokazao da mu je jedino stalo do njegoce fotelje, a Federaciju ko sisa...
Zna se dobro ko radi za drzavu a ko protiv nje,Budimir je svojim manirima pokazao da mu uopste nije stalo do drzave..
Nemoj tako, nije mu stalo samo do fotelje, stalo mu je i do njegovog bankovnog racuna, to je ono zbog cega bi i rodjenu majku prodao.
Budimir je vec dokazani kriminalac i nacionalsiticki psihopata,bezveze ikakva rasprava kada se zna ko je jedan od najvecih kocnicara napredka ove nase drzave..
Mene samo zanima kada ce Budimir odgovarati za ono nelegalno oruzje sto mu je pronadjeno u kuci. Znaci samo se u BIH moze desiti da funkcioner ima oruzje koje nije prijavljeno a nije kaznjen.
Budimir zna da je kriv pa odugovlaci sa tim sudjenjem. Mora da je nekoga dobro "poidmazao" da mu izadje u susret.
Adamovic!!! Kakav je to lazov i petljanac. Mnogui su radi njega u zatvoru zavrsili i zdravi i pravi. Pored koga se taj nadje, znaj da nije cista posla...
Ma BUdimir mlati pare .. a vi pjevajte koliko hoćete !
i advokat mu mlati jos vece!!!
Bravo Budimire, glumi postenog, boli te briga sto si nakrao para za pomilovanja kriminalaca i uvođenje invalida u pravo koji rata ocima vidjeli nisu!
Budimir okazao da je vjerovatno najveci kriminalac koji je hoda ovom zemljom, prema tome ova saslusanja su stvarno smijesna...
Pa daj klix malo ozbiljnosti, prvo zbog nedolaska niksica, pa onda njegovog advokata pa sad sasvim druga prica. Propade mi komentar za ovog odrpanca, njegovog sefa i ostalo. Sta sad da radim. Niz mogu da ga copy maknuli ste ga. Jel zvao kabinet da kaze mici to, nemoj nam odrpanca sramotit. Nije on kriv to ga je njegov besposleni sef natjerao. Ne bi on, on bi sve u hapsanu, al sef nesto konta pa mi ne da. Jao sta cemo sad. Valjda ce opet ici zaustavljati hidrocentrale kao sto je radi prije par godina kada ga je njegov sef prvi put u primjetio
Ovaj Budimr je teska lopina, sta od njega da se ocekuje, nego korupcija i lose odluke. Nadam se da ce ga sustici pravda, i da ce ispastati za ono sto je uradio do sada.
Samo kod nas ima, da jedan kriminalac poput Budimira moze biti predsjednik FBiH.
Može mu se, pomiluje mafiju i kriminalce i nazad u fotelju. Za to bi on trebo u klupi opuženičkoj da sjedi a ne da glumi poštenjačinu i vrijeme krade.
I još čudnije, da niko ne poteže pitanje zakona i pravila po kom je to urađeno...ubice i pljačkaši su na slobodi zahvaljujući pravo njemu.
Budmir ce nakon svog mandata biti zapamcen po blokadama i "pomilovanjima" najvecih kriminalaca za pare. Mislim da on vise nigdje ne mora ni raditi zbog provizija koje je uzeo od "pomilovanja."
Nije ni vaše, SDP-ovo maslo, za ramazana
Je li to ti podrzavas covjeka koji oslobadja kriminalce za pare?!
Ove rasprave su stvarno smijesne... Nema Premijer sta raspravljati sa Budimirom koji je dokazani okorjeli kriminalac koji misli samo na sebe...
lakrdija... covjeka gledala cijela drzava na TVu u lisicama i sada on ko bitan.. oj tugo
Bas tako,zasto da se raspravlja sa covjekom koji je vec dokazani kriminalac i bandit,covjek koji svoj bolesni nacionalizam siri na svakom koraku...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da je ovo prvi Niksicev izostanak za vrijeme njegovog mandata. Ajde opravdano je, nista strasno.