Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjacki politicari vec odavno zamajavaju svoj narod do te mjere da su spremni i zrvovati iste, samo da bi ostali kao nacionalne vodje. Nisam siguran da oni znaju kuda ce. Pogledajte samo komentare koliko mrznje imaju prema drugim narodima pa i izmedju sebe. Do podne misle jedno po podne, drugo.
Znači nije sporan 9 Januar nego Slava koja pada na taj dan. Ili da Slavu izmjeste iz institucija RS, ili da SPC pomakne datum te Slave. Onda nas svi ovi kao i obićno LAŽU.
Svaka drzava , pa i Drzava Republika Srpska ima prava da samostalno donosti svoje odluke na najvisem nivou . Tako se brani suverenitet i teritorijalni integritet Drzave Republike Srpske
Tako je brate moj . Sto vise drzava na balkani tu ce nam biti bolje . Svako treba da ima svoju drzvau , ma koliko mala i slaba ona bila . J.ebes zajednistvo , odvojeni smo jaci .
Ukinuti rs i fed,aministraciju,drzavne institucije,stranke,religije,kladionice,opstine kantone.Jesam reko kantone? jesam..hamo dalje..
Koja šprdačina...
Kad bi đikani htjeli čitati bez filozofiranja .......................
koga boli ona stvar u RS za ustavnim sudom
Blago đikanima, ni brige ni pameti udri po guslama ojhaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)