Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce Dodick da kmeci kako on ne priznaje ustavni sud BiH i da ovo njega ne interesuje sta oni pricaju................... klasicna cobanska :)
Mozes ti pricati sta god hoces i koliko hoces, na papiru stoji da je najveca sudska vlast u BiH ustavni sud BiH koji je glava oba entiteta. Te price koje vama Mile prica i uzima vam glasove mozes slobodno macku 'o rep.........
Konačno jedna pravednija odluka.
haha kada vam iz RS sutra pokazu "ooovooolllkiii srednji prst' na vasu odluku "suda" za kojeg i ptice na grani znaju da je BALIJSKI a ne BiH sud,...nemojte doci ovde i kmmmmmeeeecati kako se oni iz 'genocidne' nece da se igraju u pjesku sa vama
Doole na kolena,gutaj ga moja voljeena
Čestitka i svaka pohvala ustavnom sudu i njihovim odlukama...
stvarno ovi iz genocidne su debili da je to za nepovjerovati.Kakav refefrendum smrde lozi vas baja svjestan je on da je to nemoguce. A vi bili kite i ostali ,ko vas jebe debili .Zivjela Bosna i Hercegovina ,smrt genocidnoj tvorevini.
za 10-20 godina vidicemo kakve je sve stete po drzavu napravila politika da se svaki dan mozes prijaviti ili odjaviti, svaki dan mjenjati broj prijavljenih clanova domacinstva kako gdje se dobija koja vrsta socijalne pomoci, dijeli kakve donacije i za sta sve vec ne lazno prijavljuju broj stanovnika. Ispasce da smo na ovakav nacin za 10 godina bez veze spiskali 2-3 milijarde maraka, al koga to briga, bitno je da su Bosnjaci pobjedili Srbe. Ocigledno je da je u cijeloj ovoj zezanciji najvise pogrijesio onaj ko je rekao da je nama 3,5 godina rata bilo previse rahat smo mogli jos toliko, ovako Bog sami zna kad ce se ovaj rat zavrsiti.
glupa bosnjacka politika preglasavanja. njima je narod kao ovce. zato ih jeste i poginulo 64 000 u ratu, dok je srba i hrvata zajedno stradalo 3 puta manje. AKO SE IKADA BIH RASPADNE, bosnjaci su najzasluzniji za to. kakabv dodik, on samo treba da se opusti. suljagic ce odvesti bih u pakao
Predizborna kampanja u režiji SDA-SNSD. Jedni kao hoće jaču RS pa su donijeli zakon koji je navodno njima u korist (naravno da nije), a drugi kao ruše taj zakon, brinu se za povratnike i to potvrđuje Ustavni sud. Sve to 5 dana prije izbora. Bakir je opet heroj. E kreteni moji...
i tako u krug... godinama...
Mi crveni kmeri i antibosanci iz SDP i nas vodja Kukanjcev Slucajni Prolaznik Zlaja, porucujemo nasoj cetnickoj braci i braci iz SNSD i SDS da cemo sve uciniti da se zakon koji su oni donije sprovodi u cjelosti. Mi ova Sud BiH ne priznajemo bas kao sto ga ne priznaju i nasa braca cetnici.
Svaka cast - samo naprijed Bosno i Hercegovino!!!!!!!!!!!!!
MI IZ REPUBLIKE SRPSKE SE ONAKO FINO,POLAKO POPIŠAMO NA TAMO NEKI SUD,USTAV I DRŽAVU ČIJI USTAV TAJ SUD BRANI-TUMAČI. MI NE POŠTUJEMO NI SUD U STRAZBURU A DA POŠTUJEMO SUD DRŽAVE KOJA JE U FAZI RASPADANJA. MI OVDJE U SVOJOJ DRŽAVI RADIMO ŠA,KAKO I DO KADA HOČEMO.
ovo je super. Sad opet se svako moze prijaviti kao povratnik da dobije kakvu donaciju i da glasa kad mu neko ponudi 20 KM.
Ocekivano!!
Ma jel moguce da se neko usprotivio i baji. O neka se neko vec jednom sjetio, kad ovaj Incko nista ne radi, neka bar neko nesto uradi protivi baje.
joj ovog Hercegovca lafo a smrdo neki iz rsa,mrzi sto zivi u BiH samo tako.Ne znam sta radis na bh portalu po cijelu dan.kazes za sebe da si srb,onda fino lijepo put pod noge,mrs u Srbiju.svoju bolest nemoj ovdje iskaljivati,postoje ustanove za to..na pogresnoj si adresi.