Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
General je uvijek znao, kako treba sa banditima!
Naravno, obično je pomilovao bandite.
@hmmmm, Praviš se naivko,banditi su PUČISTI DržaveBiH!
Njegovo hapsenje je u najmanju ruku smijesno. Odjednom uhapsen kada je postao politicki problem, sto znaci da cilj njegovog hapsenja nije popravljanje krivog da se uspostavi pravo, nego eliminacija politicki nepodobne osobe. Da li je kriv, ili nije, ne znam, ne ulazim u to, ali da je njegovo hapsenje cista politicka igra i mazanje ociju javnosti, kako bi umjesto Budimira dosao neki politicki podoban Mudimir, to svakako.
Čestitke,strateško razmišljanje!
E moj Fahro , SDA si vratio iz mrtvih , Budimira ces napraviti nacionalnim herojem...
budimir je za amera jerlagica i hecu obicni obijac trafika koliko su oni uzeli, postoje dokazi i opet su na slobodi.
Sve naše kriminalce treba u zatvor poslati, sve !!!
kad sam ja govorio da samo ne bude "tresla se gora, rodio se mis"....medjutim, upravo tako i bi..
ma kakvi mi i evropa. nismo mi vidjeli evrope. ovo vam je honduras, belize, zimbabve i uganda za vrijeme generala amina.
a brate ovo sve treba po kratkom postupku samo rokaj brate i onako je sve otislo u tri picke materine.......ova drzava nikad nece funkcionisati kako treba sve dok mafija drzi kormilo...
Udjes ti s jaranom u prodavnicu i on ukrade nesta , uhvate vas i posto ti si nevin negiras krivicu a ovaj drugi nece da prizna oni vas po kratkom postupku streljalju, jeli to posteno?
Kako se sve dešava petkom, sad bi trebalo poslati FUP po one koji su cirkus pravili prije četiri sedmice.
ja bi ga pustio samo radi dodika, on je predvidio produženje zatvora na 2 mjeseca
buda budu mije
Opet po starom tresla se gora rodio se mis!! Umjesto da ucimo od susjeda i ovakve zatvaramo sa po 20-30 god zatvora mi ih oslobadamo!!
To da preispitaju ne mora znaciti da mu nece produziti pritvor,a sto FTV forsira izjave advokata da bi se stekao takav dojam to je stvar tzv.profesionalni novinara sa FTV sa Budimirovim jaranom Avdom Avdicem !!!
...da se uči od susjeda, zatvorili bi bakira, čovu i dodika...plus drugi ešalon...a ne ovog blećka...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hehe ima ih haman jos koji miluju osim Budimira?
Djelimicno prihvati XD ja informacija izjave njegovog advokata ovu Ftv treba ugasit dok ne ode SDA iz nje !!!
budimira treba cim prije osuditi i zavrsiti svu ovu pricu, dosadilo nam je da slusamo o ovome!!