Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKINUT GENOCIDNU TVOREVINU ZA SVA VREMENA! BiH4EVER!
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU!Bosna i Hercegovina JEDNA i JEDINA NASA DOMOVINA! BiH4EVER!
KRIVOSLAVCI,BBRABONJAVCI.SUBARASI i GENOCIDASI.SMRDIN je Indijsko karavlasko Tursko kopile iskompleksirano genocidnom ideologijom SANU SRBIZMA=NACIZMA.Hrvatska je znala kako da dekontaminise svoju zemlju od genocidnog smrdljivog SRBIZMA.Kopirati na isti nacina.Sve sto dolazi iz Septicke Smrdije,napadni,zapali,otmi i odradi.Neka nas zaobilaze u sto rimem luku.Bosna je vjecna.
TREBA ZABRANITI NAZIV SRBIN; SRBSKO; SRB; OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI! OD DANAS SAMo KRIVOSLAVCI! OD DANAS SAMO PRAVOSLAVCI!
jesil gledo film \"Mamuti u Bosanskom Brodu\"..
Nabijem ti mater i sestru na moju koznu sablju
dino pazi na recnik! znamo se!
Da se hoce zaratiti da vam glave sjecemo sabljama i nabijamo na kolac majku li vam Cetnicku...
Najbolje rjesenje je da se utamane poturicki gmazovi kojima se osladilo da im hodze buse cmarove i onda ih zasladjuju guzicnom cokoladom. Tako teroristicka krmad uzivaju u onome sto jesu.
Onda ce te se morati pozabaviti i sa prefiksom ;BOSNJO\"- umjesto MUSLIMAN pa cete se ubuduce prestavljati kao [muslimani ] jer i gosnjaci vrijedjaju ostala dva naroda posto i njih taj naziv svrstava u jedno te isto,a oni se ite kako mnogo razlikuju od vas bosnjaka.Zivjela \"REPUBLIKA SRPSKA\"
Mislimda je jedno rješenje promjena naziva genocidne tvorevine,doista to bi relaksiralo situaciju ili kantonizacija,recimo:trebinjski kanton,pa uz drinu zvornički,Posavski sa većinski hrvatskim narodom,Brčko je riješeno i banjalučki i sve to nazvati Srpsko Bošnjačko Hrvatski entitet,to bi relaksiralo situaciju a genocidna tvorevina bi bila svrha samoj sebi čime bi došlo do njenog uništenja.
IMA BOSNE!!!
BOSNAAAAAAAAA,BOSNAAAAAAAAA
vjerujem da je mozak koliko i zrno rize kod ovih sto spominju sarajevske ulice pored imena ulica u sumskoj i hercegovini. da ne pricamo o moralu, vjerujem da bi i svoju rodjenu majku hebali. pa ja svaka cast sarajlijama sto su promijenili imena ulica.
moje misljenje je da prefix bosanski u stvari ne vrijedja nikoga i sa te tacke treba nastupiti ovdje.