Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ova reforma kljuc za napredak BiH, onda si ti kljuc nazatka BiH.
Eh jadni Tihicu,Ti sve radis u korist genocidne tvorevine i velike srbije,,jesi njihov dobar pion,da je neki sposobnjak na tvojem mjestu i da stvarno voli svoju drzavu i narod nebi zastava Bosne i Hercegovine bila promjenjena,nebi himnu mijenjali,nebi bilo dato pljackanje drzave i naroda od politicara,nebi gazili i manipulisali,podcjenivali,ucjenjivali Bosnu i Hercegovinu genocidasi krvavih ruku gdje nema sedmice a da se ne pronalaze nove grobnice nevinih zrtava,tihicu nepostujem te vise,NE! Svim pravim patriotama BiH4EVER!
tihicu papak izdajnicki, piskis uz vjetar, ustav treba i to treba od 1995 a ti se sad pred izbore se javljas dok medzuvremeno djelis i pravis svoj samostalni ustav sa izdajnicima i neprijateljime bih, klempooooooooooooooooo
Prokisnjavas Tihi. Ovoj zemlji trebaju razumni i sposobni ljudi a ne promjene ustava. Ovako, ponovo cete da navodite ljude jedne na druge do izbora i onda sve po starom.
Normalno, bez izjena Ustava NIŠTA! A gdje su sad Mustafa SERIĆ i LOPOV Silajdžić: !Napravi nam novi ustav, Harise! i !100% BiH! >U tunguziji, eto gdje su! Ai vi što glkasaste za njih, zajedno sa njima!
BOSNA JE SVE MANJA I MANJA IDI MALO U BIJLEJINU itd... PA DA VIDIŠ KAKAO BOSNA IZGLEDA. RAJA MLAD BEZ ZAPOSLENJA NAROD GLADAN. eti tihi MA SVE SMRDI,,...........